Talli

Kuvittajien Talli on grafiikanpaja ja työtila Helsingin Sörnäisissä. Tilaa vuokrataan kuvittajille grafiikan tekemistä sekä erilaisia kuvitusprojekteja varten. Vuokraus tapahtuu omakustannehintaan. Tallilla järjestetään myös kurssitoimintaa.

Tallin vuokralainen saa työpöytäpaikan noin 30 m2 työtilasta, jossa on työskentelytilat yhteensä kolmelle kuvittajalle. Grafiikanpaja on vuokralaiselle vapaassa käytössä. Tallille voi myös tulla työskentelemään, vaikka ei käyttäisikään grafiikanpajaa.

Pitkiä vuokra-aikoja suositaan. Tallia voi vuokrata minimissään yhdeksi viikoksi. Lyhyemmistä työskentelyajoista sovitaan erikseen. Tallia voi vuokrata myös järjestön ulkopuolinen.
Hinnat: 1kk: 160 €, 3 vko: 120 €, 2 vko: 80 €, 1 vko: 50 €

Tallin grafiikanpaja on hyvä perustyöpaja ja siihen tehdään toiminnan tarpeiden mukaan lisähankintoja. Ainakin metalligrafiikan, puupiirroksen, monotypian ja polymeerigravyyrin tekoon paja tarjoaa hyvät puitteet. Työskentely tapahtuu omilla välineillä ja itsenäisesti. Ideoita tekniikkapaletin laajentamiseen otetaan mielellään vastaan.

Koska grafiikanpaja perustuu itsenäiseen työskentelyyn, uusille pajan käyttäjille järjestetään “ajokortti” -iltoja tarpeen mukaan. Illoissa käydään läpi grafiikanpajan työskentelyperiaatteet sekä kerrataan lyhyesti metalligrafiikan perustekniikat.

Tallin tiloissa järjestetään myös erilaisia kursseja liittyen grafiikan tekniikoihin sekä kuvitukseen laajemmin. Seuraa Kuvittajien viikkotiedotteesta kurssi-ilmoittelua. Tallin kursseista ja työpajailloista saat tietoa Kuvittajien viikkotiedotteesta tai verkkosivujen kalenterista.

Kaikille avoin metalligrafiikanpaja kokoontuu tiistaisin klo 17.30 alkaen. Kertamaksu on 10 €. Hintaan sisältyy pajan käyttö sekä litkut, puhdistusaineet ja musta väri. Osallistuja tarvitsee vain omat paperit, kuparit ja piirtimet. Ennakko-ilmoittautuminen suotavaa mahdollisten esteiden takia Mirkka Eskoselle.

Kaikkiin Tallia koskeviin tiedusteluihin vastaa Tallin työmestari Mirkka Eskonen. Ota yhteyttä: mirkka.eskonen (at) gmail.com, 050 522 8061
Käyntiosoite:
 Suvilahdenkatu 7 (1.krs), Helsinki