Virkistysretki Tallinnaan

Kirjoitusaika: 5.6.2017

Vierailimme edellisviikolla Kuvittajat ry:n työporukalla Tallinnassa.

Pelkästä virkistäytymisestä ei ollut kyse, vaan meillä oli myös tärkeä työtehtävä, johon kävimme käsiksi heti ensimmäiseksi laivasta noustuamme. Toimitimme suomalaisten kuvittajien töitä Eesti Lastenkirjanduse Keskukseen Tallinn Illustrations Triennialea (TIT) varten. Lastenkirjakuvituksia marraskuussa 2017 järjestettävään näyttelyyn valittiin kuvittajilta Ilja Karsikas, Anne Vasko, Reetta Niemensivu, Sanna Pelliccioni ja Laura Merz.

 

 

 

 

Instituutin tilat olivat todella upeat. Ylimmästä kerroksesta löytyi leikkisä peikkojen luola, keskimmäisestä tämän päivän kuvitusnäyttely ja alhaalla oli esillä kuvituksen historiaa.

 

 

 

Alakerrassa oli myös lasten ja nuorten kirjasto ja virolaisen kuvittajan Edgar Valterin näyttely.

 

 

Toimitettuamme työt ja tutustuttuamme tiloihin jatkoimme kaupungille. Kokoustimme auringonpaisteessa viihtyisällä terassilla, kiersimme kirpputoreja ja nautimme kaupungista.

 

 

Pääsin samalla vierailemaan illalla ystäväni luona ja ehdimme aamulla vielä nauttia terapeuttisesta paljasjalkakävelystä Stroomi -rannalla. Reissu oli todella antoisa ja rentouttava ja inspiroi ideoita järjestön toimintaan. Oli ihanaa päästä mukaan matkalle!

 

Tuottajaharjoittelija

Oona

 

 

 

Kuvat: Heli Halme, Oona Kauhala, Veera Pekkinen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone