Mannström, Annika

Illustrations

Annika Mannström: Pizza (Oppimateriaali; Yhdistelmätekniikka)

Illustration name

Pizza

Description

Lyckotal, Schildts & Söderströms, matematiikkakirja

Introduction

Hei!
Olen syntynyt Helsingissä 1964, olen naimisissa ja minulla on kaksi aikuista tytärtä ja kissa. Olen valmistunut Mainosgraafikkojen koulusta sekä opiskellut arkitehtuuria Teknisessä korkeakoulussa ja kuvitusta Tukholman RMI Berghs -koulussa. Työskentelin AD:na Stockmannilla kymmenisen vuotta ennen kuin rupesin yrittäjäksi. Nykyään teen paljon kuvitustöitä m.m. oppikirjoihin Bruna Byrån -työhuoneellani. Keväällä 2011 ilmestyi ensimmäinen oma lastenkirjani, Antto Urheilee, jonka myös kirjoitin sekä ruotsiksi että suomeksi. Piirrän mielelläni ihmisiä arkisissa puuhissa, usein kuvani ovat vähän karikatyyrimäisiä ja koomisia ennemmin kuin realistisia. Käytän tussia, vesivärejä ja joskus tietokonetta.
Valokuvaus kuuluu harrastuksiini, kuten myös jooga, uimahyppy, tennis, alppihiihto, trampoliinivoimistelu ja lenkkeily. Talvisin työskentelen hihdonopettajana, olen myös koulutettu telinevoimisteluvalmentaja. Oman urheilu-uran huipennus oli osallistuminen Olympiakisoihin 1988 Eteläkoreassa.

Mitt modersmål är svenska!

+358400346494
Meripuistotie 1 B 20, 00200 Helsinki annikamannstrom@gmail.com

Clients

Schildts, WSOY, Otava, Minerva, Söderströms, Sydänliitto, Stockmann, Fazer, Fiskars, Grankulla stad, Kela, Viking Line, Folkhälsan, Painonvartijat lehti, Marthaförbundet, Työterveyslaitos, Manifesto, SPEK, Osuuspankki, Stakes, Lääkintöhalllitus, Työministeriö, Kuntourheiluliitto, Iisalmen kaupunki, Love Your Body, Happaniemen matkailu, ET-lehti, Fysiokimppa, Friskis & Svettis, Helsingfors Gymnastikklubb, Silvernews, Liv & Spänst, Hagaro, Marckwort, Lafkan, Fina Fisken, Verdandi, Infobella, Greenfrog ravintolat, Hovinarri-ravintolat, RML-säätiö, Kauniaisten urheilupuisto, Grani Tennis, Grani Pingis, Nyländska Jaktklubben, Esbo Segelförening, Purjehtijaliitto, Grankulla IFK, Alipa, Steffective, Hiihtoliitto, Tietoputki, Keskuslaboratorio, Finlandssvenska gymnastikförbundet

Contact information

Phone:
+358400346494
Share: