Aukioloajat
ma-pe 11–17
la 12–16

Jenni Tuominen & Jukka Pylväs

6.9.2019 – 28.9.2019

Syyskuussa julkaistava Jengi – keksijän kätkössä on toinen osa kuvittajapari Jenni Tuomisen (s. 1976) ja Jukka Pylvään (s. 1974) Jengi -kirjasarjasta. Se on jatkoa vuonna 2018 ilmestyneelle suositulle teokselle Jengi – siististi sotkussa (Etana Editions). Tuomisen ja Pylvään esikoiskuvakirja oli oodi yhdessä tekemiselle ja anarkistiselle sekamelskalle.

Uuteen kuvakirjaan perustuva näyttely sisältää kirjan kuvituksia, luonnoksia, paperileikkauksia ja uunituoreen kirjan. Kirjojen sivuilta tuttu riemastuttava hahmogalleria, iloisen kirkas värimaailma ja yhdessä tekemisen meininki näkyvät myös näyttelyssä. Kaikille avoimia avajaisia ja julkkareita juhlitaan torstaina 5.9. klo 18 alkaen.

Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Vuonna 2005 perustettu Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali. Vuosittain syyskuussa järjestettävällä monialaisella festivaalilla näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueet, muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri. Tämän vuoden festivaalipäivämäärät ovat 5.-15.9.2019. Helsinki Design Weekiä tuottaa designpalvelutoimisto Luovi Productions Oy.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone