Malmi, Elina

Kuvitukset

Elina Malmi: Tehtäväkirja – sarja (3 osaa) (Kirja, Oppimateriaali, Postikortti; Digitaalinen maalaus, Graafinen kuvitus)

Kuvituksen nimi

Tehtäväkirja – sarja (3 osaa)

Kuvaus

Kolmen tehtäväkirjan sarja aikuisille, nuorille ja lapsille perustuen positiiviseen psykologiaan (kirjojen idea ja teksti KT Erja Sandberg). Kuva aikuisten kirjaan liittyvistä tehtäväkorteista.

Esittely

Yli 15 vuoden kokemus mainos- ja viestintäalalta, jossa työn kuvaan kuului muun muassa asiakaslehtien kuvitukset. Vuoden 2018 alusta lähtien teen kuvituksia ja graafista suunnittelua oman toiminimen kautta (Graafme). Kuvituksia olen tehnyt asiakkaalle mm. www-sivuille, kirjoihin, asiakaslehtiin, historiikkeihin ja vuosikertomuksiin. Kirjojen visuaaliset ilmeet, taitto ja kansien suunnittelu on lähellä sydäntä. Vuonna 2018 ilmestyneet julkaisut: Riikka ja Tuomo Meretniemi/Matka kotina ja Paula Raimovaara/ Pieni ja täydellinen -vauvakirja.

Asiakkaita

mm. Clear Sky Oy, Familar Oy, Digitoimisto Acqua, TR Products Oy, OSG Viestintä Oy, Viestintätoimisto Ground Oy, Pidä Saaristo Siistinä ry, ES Pedagogiga Oy

Yhteystiedot

Puhelin:
0400994496
Sähköposti:
elina.malmi@graafme.fi
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone