Netti, Eveliina

Kuvitukset

Eveliina Netti: Poppoo (Hahmo, Yrityskuvitus; Maalaus)

Kuvituksen nimi

Poppoo

Kuvaus

Poppoo, muraalimaalaus, Nightingale Health HQ, 2018

Käyttötarkoitus

Tekniikka

Esittely

Eveliina Netti on Helsingissä asuva kuoseihin ja kuvittamiseen erikoistunut suunnittelija. Eveliina on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto Yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta ja hänellä on takanaan usean vuoden työkokemus kuosisuunnittelijana & kuvittajana. Eveliinan tyyli on leikkisä, ja hän työskentelee useilla eri tekniikoilla; piirtäen ja maalaten, käsin ja koneella. Eveliinaa inspiroivat: sadut ja tarinat, ihanat väriyhdistelmät, eläimet,erikoiset sattumat sekä musta kahvi.

*

Eveliina Netti is Helsinki based designer specialized in pattern design and illustration. She has MA degree from Aalto University School of Arts, Design and Architecture, and several years worth of experience working as a print designer and an illustrator. Eveliina has a playful handprint and various techniques; drawing and painting by hands and with computer. She is inspired by: stories and fairytales, peculiar coincidences, beautiful color combinations, animals and black coffee!

Asiakkaita

Reima Oy, HEI Schools, Vallila Interior, BlackModa, Aarrekid, Puuvillatehdas, Karto, Into kustannus, Nightingale Health, La Millou, Best Guest Finland

Yhteystiedot

Puhelin:
+358 50 3866961
Sähköposti:
eveliinanen@gmail.com
Share: