Lahti, Hanna

Kuvitukset

Hanna Lahti: Motiivi kuvittajat (Lehti; Sävytetty piirustus)

Kuvituksen nimi

Motiivi kuvittajat

Kuvaus

Käyttötarkoitus

Esittely

Kekseliäitä kuvituksia monenlaisiin medioihin! Teen myös graafisen suunnittelijan töitä toiminimellä Huomen GDI, mikä mahdollistaa sekä kuvitusten että julkaisun ulkoasusuunnittelun ja taiton tilaamisen yhdessä tarvittaessa. Kattavammat nettisivuni sekä visuaalinen CV löytyvät osoitteesta www.huomendesign.com.

Olen tehnyt kuvituksia sanoma- ja aikakauslehtiin vuodesta 2003. Lisäksi olen kuvittanut monenlaisia esitteitä ja julkaisuja sekä lapsille että aikuisille. Leimallisinta tyylilleni on sarjakuvamainen viivankäyttö, hyväntuulinen huumori ja raikas värimaailma. Yleensä käytän töissäni ääriviivoihin sivellintussia ja väritän kuvat kuvankäsittelyohjelmassa.

Valmistuin taiteen maisteriksi Taideteollisen korkeakoulun graafisen suunnittelun osastolta, ja medianomiksi Lahden Muotoiluinstituutista. Syyslukukauden vietin vaihto-opiskelijana Belgiassa, Karel de Grote Hogeschoolin kuvitusosastolla.

huomen.design@gmail.com
+358 40 556 4415
www.huomendesign.com

Asiakkaita

Eduskuntatiedotus, Gaudeamus, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Intiim, Journalisti, Journalistiliitto, Lassila & Tikanoja, Mainostoimisto Måndag, Nyt, Otava, Pro Medico, Sanoma Pro, Suomen Elokuvasäätiö, Suomen Pakolaisapu, Suomen Syöpäyhdistys sekä useita asiakaslehtiä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone