Prusi, Julia

Kuvitukset

Julia Prusi: Puunhalausviikko 2020 (Konsepti, Mainos/tiedotus, Oppimateriaali; Maalaus)

Kuvituksen nimi

Puunhalausviikko 2020

Kuvaus

Puunhalausviikon tarkoituksena on osoittaa, että arvostamme ympäristömme monipuolisia viheralueita, kuten metsiä, puistoja ja luontopolkuja. Suunnittelin Viherympäristöliiton järjestämän tapahtuman logon vuonna 2017 ja olen tehnyt sen kuvitukset 2017, 2018 ja 2020.

Tekniikka

Esittely

An Tampere based illustrator, artist and graphic designer whose passion for amateur entomology hurled the former advertising designer into the world of nature illustration. Prusi’s illustrating works include gift books, posters, textiles, magazines, anatomical instructions and murals.

Olen kuvittaja, kuvataiteilija, graafinen suunnittelija ja ekonomi. Olen toiminut kuvataiteilijana 23 vuotta, mainosalalla 12 vuotta ja kuvittajana yhdeksän vuotta. Kuvituskenttäni on laaja: teen luonnontieteellisiä ja lääketieteellisiä kuvituksia, luonto-opastauluja, koulutus- ja mainosmateriaaleja, pinta- ja kuosisuunnittelua, seinämaalauksia, pelejä, lehtikuvituksia, kirjankuvituksia ja -kansia. Harrastan hyönteis- ja kasvitutkimusta sekä luonnonsuojelua. Tietokirjakuvitus ja dioraamat ovat tulevaisuuden haaveeni. Lempitekniikoitani ovat akvarelli, muste ja lyijykynä, mutta kuvitan myös digitaalisesti ja suunnittelen julkaisujen graafisen ulkoasun.
Julia Prusi / Osuuskunta Dettani
Vuohenhiekankatu 7 B 15, 33700 Tampere

Asiakkaita

Kustannustaloja: Minerva Kustannus, MEAN Publishing, Opinkirjo.

Mainos- ja viestintätoimistoja: Mediasignal, TBWA Helsinki, MCI Press, Booming Strategies, Markkinointitoimisto Deeper, Mrs Designer

Yrityksiä: mm. Katrin, Bioretec, Celgene, Diabetestutkimussäätiö, Hämeen Liikunta ja Urheilu, Santa Maria texmex, Pågen, Leivon Leipomo, Rönnvikin Viinitila, Sportyfeel, Cotico remontti, Lapuan Kankurit, Vintro Shoes, Tampereen kaupunki, Tampereen Joukkoliikenne, Raitiotieallianssi, Viherympäristöliitto, Ekokumppanit, Vihervuosi, Tampereen Vihreä Viikko, Villi Vyöhyke ry, Finlayson Art Area, Grafiikanpaja Himmelblau, Galleria Fogga, Nokian kaupunki, Tammenlehväkeskus, Rekrytointi- ja suorahakupalvelu ProSupport, Kirjapaino Hermes, Kukkaikkuna, Kierti, Salad Bar Greli, Asianajotoimisto Ekman Law, Huittisten Säästöpankki, My Country Home, Villa Harmonie, Modus ry, Taidesuunnistus ry, ym.

Aikakauslehtiä: Kirkko ja kaupunki, Tampereen Luonto (Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistys), Kidd.o, Lakimiesuutiset

Yhteystiedot

Puhelin:
050-3270746
Sähköposti:
julia@juliaprusi.com
Share: