Oma portfolio

Oma portfolio

Prusi, Julia

Kuvitukset

Kuvituksen nimi

Vihervuosi 2016 -julisteen yksityiskohtia

Kuvaus

Tekniikka

Esittely

An Tampere based illustrator, artist and graphic designer whose passion for amateur entomology hurled the former advertising designer into the world of nature illustration. Prusi’s illustrating works include gift books, posters, textiles, magazines, anatomical instructions and murals.

Olen kuvittaja, kuvataiteilija, graafinen suunnittelija ja ekonomi. Olen toiminut mainosalalla 8 vuotta ja kuvittajana yli viisi vuotta. Kuvituskenttäni on laaja: teen luonnontieteellisiä ja lääketieteellisiä kuvituksia, koulutus- ja mainosmateriaaleja, pinta- ja kuosisuunnittelua, lehtikuvituksia, kirjankuvituksia ja kirjankansia. Kuvitan myös sisä- ja ulkotiloja; niin yksityiskotien seiniä kuin julkisia tiloja ja näyteikkunoitakin.

Lasten luontokasvatus on sydäntäni lähellä, sillä harrastan eläin- ja kasvitutkimusta. Tietokirjakuvitus ja dioraamat ovat tulevaisuuden haaveeni. Lempitekniikoitani ovat akvarelli, muste, lyijykynä ja öljyväri, mutta kuvitan myös digitaalisesti. Teen mieluusti myös graafisen suunnittelun ja taiton sekä vastaan painatuksesta.

 

Julia Prusi / Tutkimusosuuskunta Tapaus

Vuohenhiekankatu 7 B 15, 33700 Tampere

Asiakkaita

Kustannustaloja: Minerva Kustannus, MEAN Publishing, Opinkirjo.

Mainos- ja viestintätoimistoja: Mediasignal, TBWA Helsinki, MCI Press, Mrs Designer, Markkinointitoimisto Deeper.

Yrityksiä: mm. Katrin, Bioretec, Celgene, Santa Maria texmex, Pågen, Leivon Leipomo, Rönnvikin Viinitila, Sportyfeel, Cotico remontti, Lapuan Kankurit, Vintro Shoes, Tampereen Joukkoliikenne, Ekokumppanit, Vihervuosi, Tampereen Vihreä Viikko, Finlayson Art Area, Grafiikanpaja Himmelblau, Galleria Fogga, Tammenlehväkeskus, Rekrytointi- ja suorahakupalvelu ProSupport, Kirjapaino Hermes, Kukkaikkuna, Kierti, Salad Bar Greli, Asianajotoimisto Ekman Law, Huittisten Säästöpankki, My Country Home, Villa Harmonie, Tunnekeskus Lumpeenkukka, Silosäe, Osuuskunta Dettani, Sisustuskipinä, Modus ry, Taidesuunnistus ry, ym.

Aikakauslehtiä: Kidd.o, Lakimiesuutiset.

Yhteystiedot

Puhelin:
050-3270746
Sähköpostiosoite:
julia@juliaprusi.com

Share Buttons

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone