Prusi, Julia

Kuvitukset

Kuvituksen nimi

Havainnekuva raitiotiestä

Kuvaus

Tampereen raitiotiehankkeessa on monella tapaa tehty uudenlaista luonnonhoitoa, kuten uusien liito-oravien elinympäristöjen perustamista ja eliölajien siirtoja. Sammonkadun havainnekuvaan sijoitin pari harvinaisempaa ketokasvia, keltamaitetta, jotka hyvinkin voisivat tarkoituksella kasvaa ratikkareitin varrella.

Tilaaja: Tampereen kaupunki, Raitiotieallianssi

Esittely

An Tampere based illustrator, artist and graphic designer whose passion for amateur entomology hurled the former advertising designer into the world of nature illustration. Prusi’s illustrating works include gift books, posters, textiles, magazines, anatomical instructions and murals.

Olen kuvittaja, kuvataiteilija, graafinen suunnittelija ja ekonomi. Olen toiminut kuvataiteilijana 20 vuotta, mainosalalla 9 vuotta ja kuvittajana kuutisen vuotta. Kuvituskenttäni on laaja: teen luonnontieteellisiä ja lääketieteellisiä kuvituksia, koulutus- ja mainosmateriaaleja, pinta- ja kuosisuunnittelua, lehtikuvituksia, kirjankuvituksia ja -kansia. Harrastan eläin- ja kasvitutkimusta sekä luonnonsuojelua. Tietokirjakuvitus ja dioraamat ovat tulevaisuuden haaveeni. Lempitekniikoitani ovat akvarelli, muste ja lyijykynä, mutta kuvitan myös digitaalisesti ja suunnittelen julkaisujen graafisen ulkoasun.

 

Julia Prusi / Tutkimusosuuskunta Tapaus

Vuohenhiekankatu 7 B 15, 33700 Tampere

Asiakkaita

Kustannustaloja: Minerva Kustannus, MEAN Publishing, Opinkirjo.

Mainos- ja viestintätoimistoja: Mediasignal, TBWA Helsinki, MCI Press, Markkinointitoimisto Deeper, Mrs Designer

Yrityksiä: mm. Katrin, Bioretec, Celgene, Santa Maria texmex, Pågen, Leivon Leipomo, Rönnvikin Viinitila, Sportyfeel, Cotico remontti, Lapuan Kankurit, Vintro Shoes, Tampereen Joukkoliikenne, Raitiotieallianssi, Viherympäristöliitto, Ekokumppanit, Vihervuosi, Tampereen Vihreä Viikko, Villi Vyöhyke ry, Finlayson Art Area, Grafiikanpaja Himmelblau, Galleria Fogga, Tammenlehväkeskus, Rekrytointi- ja suorahakupalvelu ProSupport, Kirjapaino Hermes, Kukkaikkuna, Kierti, Salad Bar Greli, Asianajotoimisto Ekman Law, Huittisten Säästöpankki, My Country Home, Villa Harmonie, Modus ry, Taidesuunnistus ry, ym.

Aikakauslehtiä: Kidd.o, Lakimiesuutiset.

Yhteystiedot

Puhelin:
050-3270746
Sähköposti:
julia@juliaprusi.com
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone