Tolvanen, Pirita

Kuvitukset

Pirita Tolvanen: Musta leijona (Kirja, Lastenkirja; Graafinen kuvitus)

Kuvituksen nimi

Musta leijona

Kuvaus

Kuvitus Musta leijona -kirjastani.

Käyttötarkoitus

Esittely

Teen mainos-, lehti- ja kirjakuvituksia. Intohimonani ovat tiedon kuvittaminen ja kuvitetut tietokirjat. Ensimmäinen kirjoittamani ja kuvittamani lasten kuvakirja ”Paroni – Jarno Saarisen elämä” (kustannus Myllylahti) julkaistiin syyskuussa 2018. Kirja valittiin Vuoden Urheilukirja -finalistiksi, ja se sai kunniamaininnan World Illustration Awards -kilpailun lastenkirjakategoriassa.

Kuvitusprojektini ovat monenlaisia. Olen tehnyt mm. 15 sivua kuvitettua infografiikkaa kattavan julkaisun kotoutumisesta työ- ja elinkeinoministeriölle, strategiakuvat Tampereen ja Helsingin kaupungeille, uudet uimataitomerkit Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitolle sekä kuvittanut Ugandaan sijoittuvan äitiysneuvolan konseptin M4ID:lle. Tekniset aiheet sopivat tyyliini oivasti, samalla kuvitan paljon ihmisiä ja potretteja.

Asiakkaita

Työ- ja elinkeinoministeriö, ympäristöministeriö, Ulkopolitiikka-lehti, Yamaha Motor Japan, Tampereen kaupunki, Työväen Sivistysliitto, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ry ja monia muita.

Yhteystiedot

Puhelin:
+358503704323
Sähköposti:
pirita.t@gmail.com
Share: