Karkulowski, Radek

Kuvitukset

Radek Karkulowski: Radek karkulowski christmas time (Sanomalehti; Yhdistelmätekniikka)

Kuvituksen nimi

Radek karkulowski christmas time

Kuvaus

Käyttötarkoitus

Esittely

Radek Karkulowski on Puolassa syntynyt kuvittaja, joka valmistui kuvittajaksi Varsovan Kuvataideakatemiasta vuonna 2002. Samana vuonna hän muutti Suomeen, jossa asuu yhdessä perheensä kanssa. Jo ennen Suomeen muuttoa Radek työllistyi storyboard-piirtäjänä lukuisissa maineikkaissa mainostoimistoissa Varsovassa.

Suomessa Radek on jatkanut työtään kuvittajana erilaisissa projekteissa mm. storyboardien, animaatioelokuvan ja koulukirjojen kuvituksien piirtäjänä, jonka lisäksi hän on aktiivisesti laajentanut osaamistaan graafisen suunnittelun alueelle. Radekia voi luonnehtia monipuoliseksi kuvallisen kulttuurin ammattilaiseksi, joka on innostunut erilaisista visuaalisen kommunikoinnin muodoista: erityisesti kirjojen suunnittelu, kuvitukset ja storyboardit, sarjakuvia unohtamatta, ovat lähellä hänen sydäntään. Työ laajenevalla ja alati muuttuvalla graafisen suunnittelun ja kuvitusten kentällä on hänen intohimonsa.

Vuonna 2006 Radek voitii strippisarjan Kemin sarjakuvafestivaaleilla yhdessä Käsikirjoittaja Markus Mäkelän kanssa tekemällään Odotusaikamiehet -sarjakuvallaan.

puh. +35840 5903 509,
säh. radek@radek.fi
www.radekart.com

Asiakkaita

Lumifilm, MBE, ESS, PHS, Otava, Pohjantähti-Elokuva Oy, Crea Video, Franck Productions, Kaunofilmi, Family, Bronson, Sonny London, B-rappu, Arkki Lehti, McCann Erickson Poland, TBWA Poland, Lowe GGK Poland, Young & Rubicam Poland, Schering Poland

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone