Siirala, Samuli

Kuvitukset

Samuli Siirala: Konfliktimehu (Lehti, Mainos/tiedotus, Pakkaus; Digitaalinen maalaus, Sävytetty piirustus)

Kuvituksen nimi

Konfliktimehu

Kuvaus

Yritysten pitäisi valvoa tarkemmin tuotantoketjunsa eettisyyttä. Sivun kokoinen aloituskuvitus ja kaksi pienempää kuvitusta seuraavilla aukeamilla.

Asiakas: Kehitys Utveckling -lehti

Käyttötarkoitus

Esittely

Samuli Siirala (s. 1977) on kuvittaja, joka työskentelee Helsingin keskustassa. Samuli valmistui Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 2001 elokuvaajaksi, mutta päätyi lopulta lapsuutensa unelma-ammattiin – kuvittajaksi. Nykyisin hän keskittyy piirtämiseen, ja mainitsee unelmatöikseen sellaiset, joissa saa käyttää draaman tajua: kansikuvat, julisteet, yhtenäiset sarjat. Samuli on kuvittajana monipuolinen, sillä hän piirtää ja maalaa digitaalisesti, mutta saattaa tarvittaessa hyödyntää työssään akvarellia, tussipiirustusta ja akryylimaalaustakin. Samuli on tehnyt lukuisia lehtikuvituksia, mainoksia ja oppikirjakuvituksia. Samuli on kuvittajana puhdas ammattilainen, jonka kanssa on erityisen helppo ja hyvä työskennellä.

Erikoisosaaminen: lehtikuvitus, mainoskuvitus, sarjakuva, perinteiset kuvitustyylit

Asiakkaita

SanomaPro, Messukeskus, Mainostoimisto Halo, Taloon.com, Lahti Cleantech, Black Flag Beverages, Akava, Punainen Risti, Blind Spot Pictures, Suomen Kuvalehti, Maailman Kuvalehti, Kuluttaja, Markkinointi & Mainonta, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Yhteystiedot

Sähköposti:
samuli.siirala@iki.fi
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone