Hei! Olen Aunis Ahonen, helsinkiläinen kuvittaja ja graafikko, joka on valmistunut Taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston graafisen suunnittelun koulutusohjelmasta. Tuotan kuvituksia monipuolisiin tarpeisiin, kuten lehtiin, kirjoihin, painotuotteisiin ja digitaalisiin ympäristöihin.

Kuvitustyössäni ovat keskeisessä osassa mielikuvitukselliset hahmot, leikkisät muodot ja värikompositiot. Kuvituksillani on hellivä ote maailmaan, ja niissä läikkyvät usein identiteettien, sukupuolen ja fantasian teemat. Kuvitustaiteen keinoin voi luoda lämpöä nykymaailmaan.

Toteutan kuvituksia sekä digitaalisesti että käsin piirtämällä. Lisäksi teen liikkuvan kuvituksen, kuosisuunnittelun ja graafisen muotoilun toimeksiantoja. Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää tarpeistasi!

Aalto-yliopisto, Flow Magazine, Kulttuurivihkot, Niin & Näin -kirjat, Kansallisgalleria, Kustannusosakeyhtiö Teos, Otavamedia Oy, Suomen Kansallismuseo, Suomen Psykologiliitto ry, Tulva – Feministinen aikakauslehti, Viinilehti, YLE Dokumenttiprojekti, Ylioppilaslehti Aino