Löydä kuvittaja

Tommi Bäckgren

Töissä ja vapaa-ajalla tehtyjä kuvituksia vuosilta 1995-2020. Työn puolesta olen tehnyt animaatioita, graafista suunnittelua, käyttöliittymäsuunnittelua, ohjelmistosuunnittelua, pelisuunnittelua ja kuvituksia vuodesta 1996. Julkaisumediat CD-ROM, DVD, internet sekä televisio. Teen enimmäkseen sekatekniikkaa ja ns. kopiokuvitusta, eli voin jatkaa toisen graafikon aloittamalla tiellä, mikäli tämä ei enää ole käytettävissä projektin aikana.

Työprojekteissa teen monesti lähes kaikki projektin osa-alueet: projektinjohdon, käsikirjoituksen, kuvituksen, käyttöliittymäsuunnittelun, animaatiot sekä ohjelmoinnin. Äänisuunnittelun jätän muille.

Kuvitukseen liittyen mutta vähän sen ulkopuolella tuotan myös tekoälypohjaisia kuvia ( mm. Midjourney ja Stable Diffusion ) ja opetan niiden tuottamista myös muille. Instagramin puolelta löytyy aiheeseen liittyviä kuvia.

Olen erikoistunut seuraaviin kuvittamisen osa-alueisiin: hahmosuunnittelu, muiden kuvittajien tyylillä jatkaminen, animointi (2D), verkko-oppimateriaalit, pelisuunnittelu, lapsille ja nuorille suunnatut tuotannot (24 vuotta kokemusta), muotokuvat ja tekoälyn avulla tuotetut kuvat ja kuvituksen osat.

* Eduskunta
* Taloudellinen Tiedotustoimisto
* Lastensuojelun keskusliitto
* Wsoy
* Lyhytterapiainstituutti
* Opetushallitus
* Heureka
* Nokia
* Fimea
* Finlayson
* Novita

Katso lisää kuvituksia näistä kategorioista