Olen taustaltani media-alan graafikko ja olen tehnyt lehtikuvituksia/piirroksia ja infografiikkaa 90-luvulta asti, yleensä hyvin nopealla aikataululla. Olen monipuolinen tekijä ja käytettävissä erilaisiin projekteihin. Niitä on ollut ilo saada tehdä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, oli toiveesi sitten pieni tai iso. Yhteistyöllä tulee toivottu lopputulos! Teen kuvituksia pääasiassa digitaalisesti. Teen myös taittoa ja logoja.

Kuvituksissa pidän kiteytetyistä ideoista, sekä tarinankerronnasta, kuten strategiakuvituksista tai erilaisista kokonaisuuksista. Olen hyvä vektorigrafiikassa ja olen käyttänyt Illustratoria... alusta, eli sieltä 90-luvulta asti. Photoshop ja InDesign ovat myös vahvoja, ja niiden lisäksi käytän iPadin ohjelmia. GIFit onnistuu, kuten myös lyhyet videot.

Ilta-Sanomat, Iltalehti, Helsingin Sanomat, Pelastakaa Lapset ry., Helsingin Avoin Yliopisto, Oy Gustav Paulig Ab, John Nurmisen Säätiö, Harrastamisen Suomen malli, Lasten kulttuurikeskusten liitto, Marttaliitto, Seuturekry, XAMK, Viestintätoimisto Republic, Leppäkoski Group, Teleste, Suomen Kulttuurirahasto, Contesta Oy, Suomen Agilityliitto, Itä-Helsingin musiikkiopisto, Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry/Ressu-toiminta, yhdistykset, pienyrittäjät