Olen taustaltani media-alan graafikko ja tehnyt lehtikuvituksia/piirroksia ja infografiikkaa 90-luvulta asti, yleensä hyvin nopealla aikataululla. Olen monipuolinen tekijä ja käytettävissä erilaisiin projekteihin. Ja niitä on ollut ilo saada tehdä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, oli toiveesi sitten pieni tai iso. Yhdessä hiomalla tulee toivottu lopputulos! Teen kuvituksia perinteisin keinoin sekä digitaalisesti. Teen myös taittoa ja logosuunnittelua (visuaalinen identiteetti).

Kuvituksissa pidän kiteytetyistä ideoista, sekä tarinankerronnasta, esim. strategiakuvituksista tai erilaisista kokonaisuuksista. Olen hyvä vektorigrafiikassa/kuvituksissa, olen käyttänyt Illustratoria... alusta asti, eli sieltä 90-luvulta. Photoshop ja InDesign ovat myös vahvoja, käytän myös iPadin ohjemia. GIFit onnistuu myös sekä lyhyet videot.

Ilta-Sanomat, Iltalehti, Helsingin Sanomat, Pelastakaa Lapset ry., Helsingin Avoin Yliopisto, Oy Gustav Paulig Ab, John Nurmisen Säätiö, Harrastamisen Suomen malli, Lasten kulttuurikeskusten liitto, Marttaliitto, Seuturekry, XAMK, Viestintätoimisto Republic, Leppäkoski Group, Teleste, Suomen Kulttuurirahasto, Contesta Oy, Suomen Agilityliitto, Itä-Helsingin musiikkiopisto, yhdistykset, pienyrittäjät.