Löydä kuvittaja

Anna Helminen

Hei! Olen Anna Helminen, Tamperelainen kuvataiteilija, kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Nautin tunnelmien luomisesta, rohkeista viivoista ja erilaisten projektien haasteista. Olen asiakkaideni kanssa yhteistyössä, jossa ideoiden jakaminen ja työstäminen avoimen keskustelun kautta luovat vahvan perustan kuvitusprosessilleni. Pystyn työskentelemään niin suomeksi kuin englanniksikin, ja olen aina kiinnostunut kuulemaan uusista mahdollisista projekteista!

Olen kokenut visuaalinen tarinankertoja, ja kuvittanut useita lastenkirjoja. Lasten maailmaan astuminen ja sen visualisoiminen jaksaa ilahduttaa ja kiinnostaa aina uudestaan. Työskentelen sekä perinteisillä menetelmillä, että digitaalisesti riippuen siitä, mikä kulloiseenkin projektiin parhaiten sopii.

Aviador, Potentor, Lastenkirjainstituutti, Tapahtumatuotanto InSitu

"Anna Helminen on suurta taiteellista lahjakkuutta ja luotettavaa työtapaa osoittaen kuvittanut Aviador Kustannuksen lastenkirjoja, muun muassa ”Lapsi tuli kuusta”, ”Kuinka krokotiili kadotti kielensä” ja ”Pikkudino Misinuu”." -Vesa Tompuri, Aviadorin kustantaja

Katso lisää kuvituksia näistä kategorioista