Olen kuvittaja, kuvataiteilija, graafinen suunnittelija ja markkinointiekonomi. Olen toiminut kuvataiteilijana 25 vuotta, mainosalalla 15 vuotta ja kuvittajana 12 vuotta. Kuvituskenttäni on laaja: teen luonnontieteellisiä ja lääketieteellisiä kuvituksia, luonto-opastauluja, koulutus- ja mainosmateriaaleja, pinta- ja kuosisuunnittelua, seinämaalauksia, pelejä, lehtikuvituksia, kirjankuvituksia ja -kansia. Harrastan hyönteis- ja kasvitutkimusta sekä luonnonsuojelua. Tietokirjakuvitus ja dioraamat ovat tulevaisuuden haaveeni. Lempitekniikoitani ovat akvarelli, muste ja lyijy- tai värikynä, mutta kuvitan myös digitaalisesti ja suunnittelen julkaisujen graafisen ulkoasun.

Olen erikoistunut luontokuvituksiin. Mieluiten maalaan lajikuvaukset ja biotoopit vesivärein, mutta esimerkiksi Kaupunkien lahopuuopas -kirjan ja Ekologinen kompensaatio -lautapelin kuvitin digitaalisesti. Teen myös havainnekuvia, joista esimerkkinä Rautatieallianssin suunnitelmakuvat maiseman ja liikennejärjestelyjen muutoksista sekä ympäristötaideteosten havainnekuvat NCC:lle.

Kustannustaloja: Minerva Kustannus, MEAN Publishing, Opinkirjo.

Mainos- ja viestintätoimistoja: Genero, Mediasignal, TBWA Helsinki, MCI Press, Booming Strategies, Markkinointitoimisto Deeper, Mrs Designer

Organisaatioita mm. Tampereen kaupunki, Oulun kaupunki, Nokian kaupunki, Tampereen Joukkoliikenne, Raitiotieallianssi, UPM, NCC, Metsäkeskus, Viherympäristöliitto, Ekokumppanit, Vihervuosi, Tampereen Vihreä Viikko, Villi Vyöhyke ry, Diabetestutkimussäätiö, Sointu Senioripalvelut, Katrin, Bioretec, Celgene, Hämeen Liikunta ja Urheilu, Santa Maria texmex, Pågen, Leivon Leipomo, Rönnvikin Viinitila, Sportyfeel, Cotico remontti, Lapuan Kankurit, Vintro Shoes, Finlayson Art Area, Grafiikanpaja Himmelblau, Galleria Fogga, Tammenlehväkeskus, Rekrytointi- ja suorahakupalvelu ProSupport, Kirjapaino Hermes, Kukkaikkuna, Kierti, Salad Bar Greli, Asianajotoimisto Ekman Law, Huittisten Säästöpankki, My Country Home, Villa Harmonie, Modus ry ja Taidesuunnistus ry.

Aikakauslehtiä: Kirkko ja kaupunki, Tampereen Luonto (Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistys), Kidd.o, Lakimiesuutiset