Suvi Kari, s.1981
on sipoolainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka kuvituksissa kuvaa usein eläimiä, luontoa ja kasveja. "Kuvittaja, joka liikkuu sujuvasti ylisen ja alisen välillä kuvittaen kummitusten lisäksi myös keijukaisia, jättiläisiä ja satuhahmoja" (Haamu kustannus).  

Olen hyvä maalaamaan eläimiä ja luontoa perinteisin akryyli- ja vesivärimentelmin. Myös kuvankäsittely on vahva osaamisalueeni ja luon valokuvista ja maalauksista näyttäviä digikuvia ja fotomontaaseja. Rakastan kuosien suunnittelua. Suunnittelen myös söpöjä ja sympaattisia heijastintuotteita.

Djurens Rätt (Rädda Djuren-klubben), Haamukustannus, Sipoon kunta, Utsjoen kunta, BeU Beauty, Mad House Helsinki, Lastenkulttuuriyhdistys Laku ry, S&S, Arilyn, Oblivia, Tekstitalli

"Kuvittaja, joka liikkuu sujuvasti ylisen ja alisen välillä kuvittaen kummitusten lisäksi myös keijukaisia, jättiläisiä ja satuhahmoja"
- Tiina, Haamu kustannus

"Ja Suvi, kaiken kaikkiaan nuo sun kuvat on mielestäni ihania!"
- Kaisu, Utsjoen kunta

"Thank you so much for a cute product, nice design and for your team work! I hope we get in touch further on with more orders."
- Åsa, Djurens Rätt