Löydä kuvittaja

Jutta Kivilompolo

Toimin freelancer kuvittajana ja visuaalisena suunnittelijana Helsingistä käsin. Minulla on usean vuoden kokemus sekä printissä, että digitaalisessa mediassa. Teen projektit ensimmäisestä luonnoksesta aina painovalmiiseen tai digitaaliseen tuotteeseen. Asiakkaani ovat luonnehtineet minua varmaksi joustavaksi tekijäksi. Teen työni valmiiksi aina luotettavasti määräaikaan mennessä. Olen työskennellyt isojen ja pienten yritysten parissa Euroopassa ja USAssa. (Laskutus onnistuu siis myös ulkomaille tarvittaessa.) Minimi palkkioni projektista on 500€ (+alv). Yksityiskohdista voidaan sopia yhdessä.

Teen myös seinämaalauksia yksityishenkilöille ja yrityksille tiloihin ja tapahtumiin. Printissä teen kuvituksia ja taittoa mm. kirjojen ja lehtien parissa. Digitaalisessa ympäristössä olen erikoistunut animointiin, mobiilisovelluksiin ja blogikuvituksiin.

Karisto, Sanoma oy, Into Kustannus, Psykologiliitto, Lahden kaupunginteatteri, Suomen tiedekeskukset ry, Reaktor, Hiv-tukikeskus, Kavi, Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Fab.com, Kide Science