Löydä kuvittaja

Maria Leskinen

Hei, olen Maria, taustaltani kuvataiteen ja psykologian aineenopettaja, taiteen maisteri, mutta toimin nykyään täysipainoisesti kuvituksen ja kuvataiteen alalla. Kuvituskokemusta minulla on jo yli 10 vuotta. Inspiroidun luonnosta, psykologiasta ja erilaisista kulttuureista. Tyylini on värikäs, tarkka, leikkisä ja humoristinen. Pyrin tekemään viimeisteltyä jälkeä. Teen mielelläni monenlaisia toimeksiantoja, kuten lehti-, kirja ja pakkauskuvituksia. Asun pääosan vuodesta Brasiliassa, missä opiskelen tieteellistä kuvittamista. Puhun suomen lisäksi englantia, portugalia ja espanjaa.

Olen erikoistunut tieteelliseen kuvittamiseen. Opiskelen aihetta korkeatasoisessa Brasílian yliopistossa biologian tiedekunnassa. Järjestän myös Kuvittajat ry:n jäsenille Kuvittajat ulkomailla klubia etätapahtumana. Hallitsen erityisen hyvin akvarelli- pastelli- ja lyijykynätekniikat, joita yhdistän digitaaliseen työskentelyyn. Tieteellinen kuvitukseni on valittu Brasílian yliopiston kokoelmaan.

Valikoituja asiakkaita: Apu Luonto-lehti, Taitolehti, Nuorten luonto-lehti, Pirkkalan kunta, Lapin kansan, LKV Asuntoekonomitoimisto Oy, Studio Kundalini Yoga (Madrid), Kuvitukset yksityisasiakkaille Euroopassa sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikassa.