Olen suomalainen kuvittaja, joka majailee tällä hetkellä Saksassa, Hampurissa.
Teen pääsääntöisesti lastenkirjojen kuvituksia, mutta lisäksi työkokemusta löytyy mm. hahmojen suunnittelusta, sarjakuvien teosta, peligrafiikasta ja ynnä kaikesta muusta mukavasta. Koulutukseltani olen medianomi.

Uudet projektit ovat aina tervetulleita joten rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä jos kuvittajaa kaipaat :) Laajempi portfolio löytyy osoitteesta www.marilu.fi

Kuvittamiani lastenkirjoja on julkaistu Suomessa vuodesta 2020 alkaen. Olen kuvittanut vuoteen 2023 mennessä jo lähes 20 kirjaa joista osan olen myös kirjoittanut. Esimerkiksi WSOY on julkaissut omaa sarjakuvasarjaani Romeo & Hirviöt vuodesta 2021 lähtien.

Teen myös paljon hahmosuunnittelua eri medioihin ja olen opettanut kyseistä alaa Helsingin työväenopistossa verkossa vuodesta 2021 lähtien.

Kuvitustyylini on mukautuvainen ja monipuolinen. Olen mm. työskennellyt 2D peligraafikkona ja kuvitin Snowfall oy:lle Muumi-aiheisia mobiilipelejä. Osaan siis luoda uniikkeja hahmoja ja maailmoja, että myös työskennellä jo olemassa olevien brändien linjojen mukaan.

Kustantajat: WSOY, Gaudeamus, Otava, Minerva, Mäkelä, Aurinkokustannus.

Asiakkaita: Studeo, Storytel, Inspire Music, Tree Charter, MiTale, Snowfall Oy, HUONE Helsinki, Pyjama Films, Encomi, Pakkahuone Oy, Greenpeace Nordic, Henna ja supersankarit.

Lisäksi myös Yksityisasiakkaat

Katso lisää kuvituksia näistä kategorioista