Olen kuvittaja, joka kuvittaa intohimoisesti elämyksiä ja tarinoita moniin eri käyttötarkoituksiin - olipa kyseessä kirja, verkkosivu, kortti tai yrityksen visuaalinen ilme. Kuvituksia olen tehnyt mm. www-sivuille, kirjoihin, asiakaslehtiin, historiikkeihin ja vuosikertomuksiin. Kirjojen visuaaliset ilmeet, taitto ja kansien suunnittelu ovat lähellä sydäntäni.

Olen hyvä huomaamaan olennaiset asiat isoista kokonaisuuksista ja vangitsemaan ne kuvitukseen. Käytän erilaisia tekniikoita iPadilla piirtämisestä akryyliväreillä maalaamiseen luodakseni sellaisen tyylin, minkä projekti vaatii.

Clear Sky Oy, Familar Oy, Merenkurkun Maailmanperintö ry, TR Products Oy, OSG Viestintä Oy, Pidä Saaristo Siistinä ry, ES Pedagogiga Oy, Forum Marinum -säätiö, Superson Oy, Ammattiliitto Pro, Ravintolat Rioni ja Bridge

"Ravintola-alalla tulee usein eteen yllättäviä markkinointitarpeita milloin uuden ruokalistan, milloin juhlapyhien somepostausten muodossa. Hyvinkin jokapaikkaan suhaavana persoonana en osaisi tehdä yhteistyötä jäykkien ihmisten kanssa, vaan kaipaan joustavuutta ja huumoriakin. Elinan kanssa on jo useampi vuosi tehty yhteistyötä, jolloin myös hänkin on oppinut lukemaan ehkäpä joskus epäselvänkin sähköjäniksen ajatuksia. 1000 pistettä siitä että on jaksanut tehdä meidän kanssa hommia jo näinkin pitkään."

-Sini Salminen, Ravintolat Rioni ja Bridge

"Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Elinan kanssa ja olen erittäin tyytyväinen asiakas."

-Erja Sandberg, ES Pedagogica Oy