Hei, olen Miranda, kuvittaja ja animaattori. Kuvituksia olen tehnyt nuorten- ja lastenkirjoihin, lehtiin sekä animaatioihin, mutta olen avoin erilaisille projekteille ja kädenjälkeni taipuu moneksi. Vahvat värit, orgaaniset muodot, fantasiamaiset tunnelmat ja tarinankerronnallisuus ovat lähellä sydäntäni. Työskentelen usein digitaalisesti, mutta varsinkin vapaa-ajalla nautin myös öljyväreillä maalaamisesta. Erityisen kiinnostunut olen kirjallisuudesta (ja lasten/nuorten houkuttelusta kirjojen maailmaan), luonnosta ja kestävästä kehityksestä, psykologiasta, peleistä, musiikista, elokuvista sekä kauhusta. Tekijänä olen idearikas, tarkka ja aikataulutietoinen.

Kuvitus tai animointi prosessi etenee aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta lopputulos on halutunlainen ja syntyy sekä aikataulussa että budjetissa. Nyt kalenterissa on hyvin tilaa ja aikaa nopeallekin projektille löytyy! ?

Animaatiot ja niiden ideointi kuuluvat ydinosaamiseeni. Olen tehnyt niin musiikkivideoita kuin somepostauksia ja introja, ja hallitsen niin isot kuin pienetkin kokonaisuudet. Kuvituksen saralla olen tehnyt erityisesti kirjan kansia, lastenkirjojen kuvituksia sekä luonut kuvamaailmoita animaatioihin.

Elisa Kirja, Arabian Katufestivaali, Haamu Kustannus, Hämeen Sanomat, Karisto, Kissaliitto, Studentbladet, Suomen kirjastomuseo, Paasilinna, Kirjakopla