Nimeni on Anna Mu, she/her, ja olen helsinkiläinen freelance-kuvittaja, animaattori ja graafinen suunnittelija.

Olen erikoistunut vaikuttavien visuaalien luomiseen koulutukseen, terveyteen, ympäristöön, kestävään kehitykseen ja sosiaalisiin kysymyksiin. Suhtaudun vakavasti biologiseen monimuotoisuuteen, ilmastonmuutokseen, naisten, vähemmistöjen oikeuksiin ja queer-oikeuksiin. Mikään ei ole miellyttävämpää kuin käyttää luovuuttani positiivisen vaikutuksen saavuttamiseen maailmassa.

Mitä tulee yhteistyöhön, uskon vahvojen ja yhteistyökykyisten suhteiden rakentamiseen asiakkaideni kanssa. Haluan tutustua heidän näkemykseensä, ymmärtää heidän tarpeitaan ja tarjota luovia ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tavoitteitaan.

Aikatauluni on joustava ja olen aina avoin uusille mahdollisuuksille. Kun en työskentele projekteissa, nautin ajan viettämisestä kissan ja tyttäreni kanssa, joogaan ja nykytanssin.

Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen anna.mu.design@gmail.com.

Luonto inspiroi suuresti. Etsin taikaa arkipäivästä ja kauneutta odottamattomista paikoista. Nautin hauskojen hahmojen luomisesta ja maailmojen rakentamisesta. Erikoistun graafiseen tyyliin, kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin. Työskentely suurissa tiimeissä ja monimutkaisten konseptien visuaalinen muuntaminen on intohimoni. Hallitsen Adobe Creative Suiten, Procreaten ja käsipiirtämisen.

Viimeisen kolmen vuoden aikana minulla on ollut mahdollisuus työskennellä organisaatioiden kanssa, kuten Koneen Säätiön, Oh Mag UK:n, Luonnonvarainstituutin, Scope Impactin ja Finnish Nature Magazinen kanssa. Olen hankkinut johtamistaitoni ja kykyni johtaa monimutkaisia projekteja Aalto-yliopiston pääsuunnittelijana toimiessani, jossa ohjasin yliopiston visuaalista viestintää ja toimin avainroolissa brändin uudistuksessa. Olen työskennellyt myös ympäristöministeriön julkaisun AD:na ja minulla on kokemusta mainostoimistoista.

Katso lisää kuvituksia näistä kategorioista