Hei olen Harri Tarkka kuvittaja digitaalisten ja muiden medioiden osaaja. Olen erikoistunut mainontaan ja kirja kuvitukseen. Fantasia olennot ja -hahmot (myös ihmiset) kiinnostavat minua. Koska olen piirtänyt koko ikäni. Päätin olla kuvittaja ennemmin kuin arkkitehti (valmistunut).

Kiinnostukseni ovat erilaisia. Tässä kuvitus ammatissa olen voinut tutustua ja tavata paljon erilaisiin ihmisiin eri organisaatioissa, isoissa ja pienissä. Osa työn suolaa. Sukellan, muokkaan moottoripyöriä, luen (historia, scifi, dekkarit) ja pelaan uppopalloa joukkueessa.

Kuuntelen ymmärtääkseni arvot, mitä ajetaan takaa ja miksi. Annan tyylini ja keinoni käyttöön. Minulla saattaa olla joitain ehdotuksia tarpeen mukaan. Toivon dialogia koska sen avulla pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Printti kauppa löytyy täältä: https://www.etsy.com/shop/ArtHarri

Työkalut joita käytän ovat iPad(procreate), Wacom(photoshop) ja perinteiset lyijykynästä pensseleihin. Vektoroidut työt onnistuvat myös.

Aikataulu: Olen pysynyt aina sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Laskutan yrityksen kautta.

Työtilanne: vapaa

Työskentelykielet suomi ja englanti.

Lastenkirja- ja oppikirjakuvituksia, karikatyyrejä ja muita lehtikuvituksia, pelikuvituksia, mainoskuvituksia, sarjakuvia, strategiakuvituksia prosessien hallinnasta, paita printti kuvituksia, maalauksia…

Asiakkaita:
WSOY, MeNaiset, Tekniikka ja talous, Seura, Otava, Sanoma Pro, Toad Kings, MicoMedia, Motiva, Ozo, YIT, Aac, Kirkniemi Mills, Nokia, Neste/Fortum, CreaFilmi Oy, YTV, Mainostoimisto Contra Oy, Sek & Grey, Cap Gemini, Ernst & Young, Sanoma Magazines/Custom Publishing, Akumiitti, Orange, T-mobile, Mainostoimisto Konsepti Oy, Kreab Oy, Muutostaito Oy, LM&, Helsingin kaupungin museo, Kehitysvammaliitto...

Katso lisää kuvituksia näistä kategorioista