Löydä kuvittaja

Eija Vehviläinen

Moi!

Olen Eija Vehviläinen, kuvittaja ja visuaalinen suunnittelija Helsingistä. Kuvittajana teen töitä monipuolisesti erilaisten toimeksiantojen parissa, mutta erityisen kiinnostunut olen brändi- ja pakkauskuvitusten tekemisestä. Työni toteutan nykyään lähes poikkeuksetta digitaalisesti piirtäen.

Kuvittaessa kiinnitän sisällön lisäksi huomiota erityisesti väreihin, muotoihin ja mittasuhteisiin. Visuaalisuuden lisäksi huomioin myös aina kokonaisuuden ja kontekstin – haluan luoda monikäyttöistä, ajatonta sekä samalla tunnistettavaa jälkeä.

Lähestyn uutta toimeksiantoa keskustelemalla ja tutustumalla asiakkaan arvoihin ja tarpeisiin. Onnistuneimmat projektit ovat yleensä hyvän yhteistyön ja mutkattoman kommunikaation tulosta. Kuvittajana ja suunnittelijana koen myös vastuuta työstäni ja sen mahdollisista vaikutuksista ympäristöön ja ihmisiin.

Olen yrittäjä ja laskutan työstä toiminimellä. Työkieleni ovat pääasiallisesti suomi ja englanti, mutta ymmärrän myös hyvin ruotsia ja saksaa.

Sommittelu, vahvat muodot ja ennakkoluuloton värien käyttö ovat vahvuuteni ja tekevät tyylistäni tunnistettavan. Kuvituksissani näkyy usein kasvi- ja luontoaiheisia elementtejä, ja nämä teemat inspiroivat minua myös muussa työskentelyssäni. Monet töistäni toimivat erityisen hyvin erilaisten käyttöesineiden ja pakkausten pinnoilla.

BioPak, Berry OMG, Cloudberries, Finnish Design Shop, Finnish Music Quarterly, Franckly, Grafia, Hakola, Kakola Brewing Company, Kittybunnypony, Kuvittajat ry, Sanoma, Slowdown Studio, Suomen Apteekkariliitto, Suomen Kirjastoseura, PAM, Psykologiliitto, Vyrtti

Katso lisää kuvituksia näistä kategorioista