Isidro Ferrerin mestarikurssi lokakuussa

Kirjoitusaika: 22.8.2017

Kuvittajat ry järjestää jäsenilleen yhteistyössä Kolibri-festivaalin kanssa mestarikurssin, jonka vetäjäksi on kutsuttu Isidro Ferrer.

Isidro Ferrer on espanjalainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Teattereissa näyttelijänä uransa aloittanut Ferrer siirtyi onnettomuuden jälkeen suunnittelun pariin.

Kansainvälisesti arvostettu kuvittaja on voittanut useita palkintoja, esimerkiksi European Design Award “Poster” (2008), the Spanish National Design Prize 2002 ja Best Children’s Illustrator 2006.

Ferrer on tunnettu julistetaiteestaan. Lisäksi hän on tehnyt kirjan kansia ja kuvituksia. Hänen tyylinsä on surrealistinen ja dramaattinen. Hän käyttää töissään hyväkseen usein kolmiulotteisia esineitä ja valokuvia ja erilaisia tekstuureja, jotka muodostavat uniikkeja hahmoja.

Ferrer on opettanut työpajoissa lukuisissa maissa eri puolilla maailmaa.

Mestarikurssi Helsingissä 5-7.10.2017

Kurssi on maksuton. Etusijalla ovat Kuvittajat ry:n varsinaiset jäsenet ja ne, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet mestarikurssille. Kurssiin sisältyy luento ja työpajoja, aamiaiset, lounaat, sekä saunailta. Ilmoittautumislinkki julkaistaan viikkotiedotteessa.

 

Kolibri-festivaali on monikulttuurinen koko perheen festivaali, joka järjestetään  Helsingissä ja Espoossa 26.9-8.10. Lue lisää festivaalin sivuilta tästä, ja katso myös festivaalin Facebook-sivu tästä.

 

Isidro Ferrerin näyttely 28.9.-8.10. Kohtaamo-galleriassa.

Kohtaamo, Iso Omena, Piispansilta 11, 02230 Espoo

Avoinna Ma-Pe 8-20, La 8-18, Su 11-18

 

Kuva: Colectivo Anguila

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone