Näkyvyys-galleria: Nadja Sarell

Kirjoitusaika: 2.8.2017

#100daysofminiportraitswithcups

4.8. – 25.8.2017

Näkyvyys-galleria, Porthaninkatu 9, Helsinki

Somesuosion tuoma näkyvyys on monella alalla päivän sana.

Ajatus kiinnosti myös kuvittaja Nadja Sarellia, joka osallistui Instagramissa #The100DayProject -haasteeseen. Ideana oli toteuttaa jotakin luovaa joka päivä sadan päivän ajan ja jakaa lopputulokset omalla Instagram-tilillä.

Sarell työsti sadan päivän aikana yhteensä sata pientä kuvitusta, joiden kaikkien teemana ovat kuvittajaa viehättäneet kuva-aiheet: kupit ja hahmot – näyttelyn nimessä esiintyvän hashtagin mukaisesti. Projektin aikana Sarell jakoi uudet kuvat päivittäin omalla Instagram-tilillään.

Nyt kuvat on koottu näyttelyksi Näkyvyys-galleriaan. Herkullisen värikkäät kuvitukset on toteutettu eri tekniikoita vaihdellen: Piirtäen, maalaten, kollaasitekniikalla ja tietokoneella. Sadan päivän aikana syntynyt kokonaisuus onkin osoitus kuvittajan ammatissa tarvittavasta loputtomasta mielikuvituksesta. Kuvittajat ry:n järjestämässä näyttelyssä ovat mukana projektin kaikki sata pikku kuvaa. Esillä on myös originaalikuvituksia sekä julisteen muotoon kehittyneitä kuvia. Kaikki työt ovat myynnissä. Voit tilata taiteilijalta vaikka omista suosikkikuvistasi koostuvan sarjan!

Taiteiden yönä voit heittäytyä näyttelyn maailmaan myös oman tekemisen kautta: Nadja Sarell ohjaa torstaina 24.8. klo 18–20 galleriatilassa workshopin, jossa valmistetaan omia kollaaseja näyttelyn hengessä. Työpaja on maksuton ja sopii kaiken ikäisille, tervetuloa.

 

HINTATIEDOT

Printit #1 – #100                              10 e / kpl

100:n kuvan installaatio            750 e

Julistekoko                                      24 e

Originaalit                                       Eri hintaisia, lisätiedot kuvittajalta

 

Myynti ja tilaukset   

Nadja Sarell

p. +358 (0)50 530 6219

email: nadja.sarell@gmail.com

www.nadjasarell.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone