Etsimme jäsensihteeriä

Kirjoitusaika: 22.11.2017

Tule meille työkaveriksi!

Kuvittajat ry etsii vahvistuksekseen määräaikaista, puolipäiväistä jäsensihteeriä. Työaika on 75 h / kk ja palkka 1 000 e / kk. Hakijan tulee olla työtön työnhakija. Voit tarkistaa oikeutesi palkkatukeen TE-toimistostasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman nopeasti.

Kuvittajat ry on kuvittajien ammatillinen ja aatteellinen järjestö, johon kuuluu yli 400 kuvittajaa. Järjestö tukee kuvittajia jakamalla apurahoja, järjestämällä koulutusta, näyttelyitä ja tapahtumia ja toimimalla kuvitusalan tiedottajana ja markkinoijana. Toimintaamme ohjaa kuvittajien muodostama hallitus.

Henkilökuntaamme kuuluvat tällä hetkellä toiminnanjohtaja Heli Halme, näyttely- ja koulutustuottaja Veera Pekkinen ja Kuvittaja-lehden toimituspäällikkö Henna Hietamäki.

Jäsensihteeri toimii toiminnanjohtajan oikeana kätenä. Monipuoliset työtehtävät pitävät sisällään mm. jäsenrekisterin ylläpitoa, yhteydenottoihin vastaamista ja niiden välittämistä eteenpäin, laskutusta, sähköisten lomakkeiden laatimista, viestintää ja avustamista tapahtumatuotannoissa. Tehtävän pääasiallinen suorituskieli on suomi. Työpaikka sijaitsee Hämeentiellä, Helsingissä. Tehtäviin perehdytetään, eikä työkokemus vastaavista tehtävistä ole välttämätön.

Arvostamme:
– Kulttuurialan ja järjestötyön tuntemusta.
– Kuvitustyön ja -kentän tuntemusta.
– Hyviä viestintätaitoja ja sosiaalista luonnetta.
– Yleisimpien toimisto-ohjelmien tuntemusta.
– Tarkkuutta ja rentoutta.

Työjakson kesto määräytyy hakijan tilanteen mukaan, mutta on vähintään 6 kk pituinen.

Lähetä tiivis hakemus ja CV 30.11. mennessä toiminnanjohtaja Heli Halmeelle: heli.halme@kuvittajat.fi
Haastattelut järjestetään joulukuun alussa.

 

Kuvitukset henkilökunnasta: Eero Lampinen, 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone