Kuvittajat ry:n juhlavuosiapuraha

Kirjoitusaika: 25.8.2017

Juhlavuoden kunniaksi yhdistys julistaa haettavaksi ylimääräisen apurahan, jonka kokonaissumma on 80 000 e. Ylimääräistä apurahaa voivat hakea kaikki kuvittajat, myös jo tänä vuonna apurahan saaneet kuvittajat. Apurahajury: Minna Ainoa, Saku Heinänen ja Janne Korsumäki. Haku alkaa 15. elokuuta klo 08.00 ja päättyy 15. syyskuuta klo 23.55. Projektiapuraha myönnetään yksittäiselle kuvittajalle tai työryhmälle kuvitushankkeisiin ja taiteelliseen työskentelyyn. Myönnettävät summat ovat 1000-8000 euroa. Apurahaa haetaan tämän sähköisen lomakkeen kautta. 

Ohjeet apurahan hakijalle: Apurahat rahoitetaan Kopioston keräämistä valokopiointi- ja digitaalisista korvauksista kuvittajille. Apurahaa myönnetään kuvittamiseen ei esim. sarjakuvaan, animaatioon tai kirjoitustyöhön. Apurahaa voi hakea vain yhteen projektiin kerrallaan. Hakemuksessa tulee selkeästi esittää hankkeen koko rahoitus, yhteistyötahot, työn ajanjakso ja mihin haettu rahoitus kohdentuu. Kuvaliitteettömät hakemukset hylätään. Hakemukseen on liitettävä vähintään yksi projektiin liittyvä luonnos. Liitekuvat on nimettävä selkeästi mihin projektiin ne liittyvät. Juryn työtä helpottaa, jos kuvaliitteet on koostettu yhteen yhtenäiseen PDF:n.

Apurahaa voidaan myöntää vain kuvittajalle, joka on jättänyt Kopiosto-valtakirjan Kuvittajat ry:lle kuvittajan ominaisuudessa. Lue lisää tästä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone