Kuvittajat ulkomailla -klubi

Date

8.12.2023

Location

Online event

Tervetuloa vuoden viimeiseen Kuvittajaklubiin!

Tervetuloa joulukuun Kuvittajat ulkomailla -klubiin perjantaina 8.12.2023 klo 18-19 Suomen aikaa. Klubi toteutetaan tuttuun tapaan Meet-videotapaamisena ja se on suunnattu kaikille Kuvittajat ry:n jäsenille. Tapahtumassa kuullaan ja jaetaan kokemuksia työskentelystä ulkomailla ja/tai ulkomaisille asiakkaille. Syksyn 2023 teema on osallistujien toivomuksesta psyykkinen jaksaminen luovalla alalla ja teemaa sivutaan jokaisessa syksyn tapaamisessa.

Joulukuun klubissa pääsemme kuulemaan Barcelonassa asuvan Carla Ladaun työskentelystä kuvittajana. Carla kertoo millaista on tehdä lehtikuvituksia ulkomailla, miten kuvittajan työ eroaa Italiassa ja Espanjassa ja miten jaksaa pyörittää arkea ja kuvittajan työtä, kun kuvitusprojekteja on käynnissä yhtä aikaa monia ja eri maihin.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse 8.12. klo 12 mennessä Marialle: marialeskinen.art (@) gmail.com. Voit kertoa samalla, mikäli toivot, että klubi pidetään englanniksi.

Tervetuloa myös liittymään Kuvittajat ry:n jäsenille suunnattuun suljettuun Facebook-ryhmään Kuvittajat ulkomailla. Ryhmä on ulkomailla asuvien suomalaisten kuvittajien ja Suomeen ulkomailta muuttaneiden, sekä kaikkien kansainvälisyydestä kiinnostuneiden kuvittajien keskusteluryhmä.