Löydä kuvittaja

Teo Georgiev

Terve! Olen Teo Georgiev, bulgarialainen kuvittaja, suunnittelija ja taiteilija, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Minulla on graafisen suunnittelun kandidaatin tutkinto Coventryn yliopistosta Isosta-Britanniasta ja visuaalisen narratiivin maisterin tutkinto Aalto-yliopistosta Suomesta, jossa keskityin sarjakuvien ja siirtolaistutkimusten välisen yhteyden tutkimiseen.

Työni kattaa lastenkirjat, toimitukselliset kuvitukset ja brändäyksen, joissa luon leikkisiä hahmoja, surrealistisia tarinoita ja mielikuvituksellisia ympäristöjä. Saan inspiraatiota luonnosta, kulttuurista ja historiasta, ja punon nämä vaikutteet tyyliini, joka yhdistelee naivistisia muotoja, orgaanisia elementtejä ja rohkeita värejä.

Kielitaitoni kattaa sujuvan englannin ja bulgarian, ja minulla on perustason ymmärrys suomen ja venäjän kielistä.

Erikoisalueitani ovat lastenkirjallisuus (sekä tieto- että kaunokirjallisuus), toimituksellinen kuvitus ja brändäyskuvitukset. Työkalujen osalta käytän pääasiassa Procreatea ja Photoshopia, mutta hallitsen myös Adobe Illustratorin, InDesignin ja Figman, ja minulla on hyvä ymmärrys After Effectsistä.

• Lastenkirjojen kuvituksia: Lonely Planet Kids, DK, Quarto, Templar, Michael O'Mara Books, Ladybird, Marvel

• Lehtikuvituksia: WIRED, Culture Trip, Koneen Säätiö, Kuvittajat Ry, Aino lehti

• Säätiöt ja kansalaisjärjestöt: WWF, Habitat for Humanity, Fine Acts, Aalto yliopisto, A Grid