Kuvittajalle

Lakineuvontapalvelu

Lakipulmia, juridiikkapohdintoja tai sopimus läpikatsottavaksi? Kuvittajat ry:n lakineuvontapalvelu auttaa!


Kati Repo vastaa Kuvittajat ry:n varsinaisten jäsenten lakikysymyksiin. Kullekin jäsenelle on varattu tunti maksutonta lakipalvelua vuodessa. 

Lähetä kysymyksesi sähköpostilla kati.repo at kreamhelsinki.fi. Jos asiaan liittyy sopimuksia tai muita dokumentteja, ne kannattaa liittää mukaan. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.


Kati Repo on kokenut yritysjuristi, ja hän on toiminut muun muassa pääjuristina listatussa yhtiössä ja tutustunut aasialaiseen liikekulttuuriin taiwanilaisen pörssiyhtiön suomalaisessa tytäryhtiössä. Katilla on monipuolinen kokemus juridiikasta. Hänen erityisosaamistaan ovat liiketoiminta- ja IPR-strategiat. Teatterin lavalla viihtyvä ja esiintymistaitoinen Kati on oikea henkilö auttamaan aineettoman omaisuuden kaupallistamisessa ja tähän liittyvissä juridisissa, strategisissa ja hallinnollisissa kysymyksissä. Kati tarjoaa lakineuvonnan lisäksi IP:n, brändin ja liiketoiminnan neuvontapalvelua.

Kuvittajat ry:n lakineuvonta on rahoitettu Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla.

Tukea kuvitusammattiin

Kuvitus ammattina

Kuvitustyö on monelle intohimo ja unelma-ammatti. Kuvitusammattilainen työllistää kuitenkin usein itsensä jolloin työhön liittyy monia asioita itse luovan työn ulkopuolelta.

Koulutus

Tarjoamme kuvittajille koulutusta ammatissa kehittymisen tueksi. Mestarikursseilla kansainväliset kuvitusalan tähdet jakavat osaamistaan jäsenillemme.

Jäsenedut

Kuvittajat ry tuo kuvitusalan toimijat yhteen. Yhdistyksellä on neljä eri jäsenlajia: varsinainen jäsenyys, kannatusjäsenyys, opiskelijajäsenyys ja eläkeläisjäsenyys.

Residenssit

Työrauhaa, inspiraatiota ja uusia ideoita – niitä tarjoavat kuvittajaresidenssimme.