Kuvittajalle

Lakineuvonta

Lakipulmia, juridiikkapohdintoja tai sopimus läpikatsottavaksi? Kuvittajat ry:n lakineuvonta auttaa!

Tekijänoikeuksiin ja luovaan alaan erikoistunut asianajaja ja varatuomari Henri Nieminen vastaa Kuvittajat ry:n varsinaisten jäsenten lakikysymyksiin. Kullekin jäsenelle on varattu tunti maksutonta lakipalvelua vuodessa. Lisätunnin voi saada tarvittaessa.

Yhteyden lakipalveluun saat Kuvittajat ry:n toimiston kautta. Lähetä sähköpostia info@kuvittajat.fi ja kerro asiasi lyhyesti.

Jos asiaan liittyy sopimuksia tai muita dokumentteja ne kannattaa liittää mukaan. Kerro yhteydenotossa myös haluaisitko asianajajan palaavan asiaan puhelimella vai sähköpostitse, kiitos.

Käsittelemme yhteydenotot luottamuksellisesti.

Kuvittajat ry:n lakineuvonta on rahoitettu Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla.

Tukea kuvitusammattiin

Kuvitus ammattina

Kuvitustyö on monelle intohimo ja unelma-ammatti. Kuvitusammattilainen työllistää kuitenkin usein itsensä jolloin työhön liittyy monia asioita itse luovan työn ulkopuolelta.

Koulutus

Tarjoamme kuvittajille koulutusta ammatissa kehittymisen tueksi. Mestarikursseilla kansainväliset kuvitusalan tähdet jakavat osaamistaan jäsenillemme.

Jäsenedut

Kuvittajat ry tuo kuvitusalan toimijat yhteen. Yhdistyksellä on neljä eri jäsenlajia: varsinainen jäsenyys, kannatusjäsenyys, opiskelijajäsenyys ja eläkeläisjäsenyys.

Residenssit

Työrauhaa, inspiraatiota ja uusia ideoita – niitä tarjoavat kuvittajaresidenssimme.