Tilaa uutiskirje

Liity uutiskirjeemme tilaajiin!

Lähetämme kuvitusalan ajankohtaiset kuulumiset uutiskirjeemme Kuvituspostin tilaajille neljästi vuodessa. Tilaa uutiskirje täällä.

Tiedotettavaa kuvittajille?

Kuvittajat ry lähettää jäsenilleen Kuvitusposti-nimisen jäsenkirjeen joka toinen viikko. Kirjeessä tiedotetaan muun muassa järjestön sisäisistä tapahtumista, apurahahauista, ajankohtaisista aiheista ja jäsenten omista näyttelyistä. Mikäli sinulla on esimerkiksi tapahtuma tai muu kuvitusalaan liittyvä vinkki tai aihe, josta haluat kertoa jäsenillemme, ota yhteyttä info@kuvittajat.fi.

Huom! Säätiöiden ja muiden virallisten tahojen apuraha-, residenssi- ja kilpailuvinkit julkaisemme kuvattomina listoina. Linkkivinkit julkaistaan tarvittaessa myös listoina uutiskirjeen lopussa esim. lehtiartikkelit. Kuvittajat pidättää oikeuden valita mielestään uutiskirjeeseen sopivimmat tiedoksiannot. Ilmoittaminen on maksutonta.

Ilmoituksen teko-ohjeet ja julkaisupäivät

  • Kuvakoko: 1080 x 1080 px
  • Kuvaformaatit: jpg, png tai gif
  • Teksti: perustiedot, joista käy ilmi ajankohta, paikka, kellonaika ja hinta, jos tapahtuma on maksullinen. Sisältöä voi kuvailla muutamalla lyhyellä lauseella. Linkin kautta lukijan voi ohjata lukemaan lisää, jos sellainen on luotu. Ilmoitukseen voi jättää myös yhteystiedot, jos ilmoittaja niin haluaa.

Ilmoituksen näkymä Kuvituspostissa

Kuvituspostin alkuvuoden 2024 ilmestymispäivät ovat:

17.1. / 31.1. / 14.2. / 28.2. / 13.3. / 27.3. / 10.4. / 24.4. / 8.5. / 22.5. / 5.6. / 19.6. 

Lähetäthän aineiston viimeistään viikkoa ennen Kuvituspostin ilmestymispäivää. Jos sinulla on kysyttävää ilmoittamisesta tai aineistosta, ota yhteyttä jäsensihteeriin emilia.alm@kuvittajat.fi