Hei! Olen Terhi Adler, kuvittaja, graafikko ja sarjakuvataiteilija Helsingistä.

Olen varsin poikkitaiteellinen – olen tehnyt mm. kuosisuunnittelua, muraaleja, liikkuvaa kuvaa ja kolmiulotteisia töitä eri tekniikoin. Asiakasprojekteissa harkitsen tarkkaan parhaan toteutuksen kulloiseenkin tehtävänantoon. Paneudun työhöni ja hallitsen laajatkin kokonaisuudet. Teen myös omia apurahaprojektejani.

Tarinankerronta on minulla verissä, ja tykkään tutustua asioihin pintaa syvemmältä. Minua kiehtoo mystiikka, luonto, ihmismieli ja sen nyrjähdykset. Pidän kissoista, huumorista ja inhimillisyydestä!

Olen valmistunut Aalto-yliopistosta taiteen maisteriksi 2021 (Visual Narrative, Visual Communication Design), ja kandidaatiksi 2018 (graafinen suunnittelu). Opintoihin kuului myös PatternLab-kuosisuunnittelun sivuaine, sarjakuvailmaisun sivuaine, pakkaussuunnittelun opintoja sekä animaatio-opintoja Japanin Tama Art Universityssä.

Puhun suomea ja englantia.

Kysy minua mukaan kirjaprojektiin! Olen tehnyt paljon julkaisusuunnittelua ja kirjan kansia. Rakastan printtiä, mutta yhtä hyvin minulta voi tilata liikkuvia gif-kuvituksia tai kuosisuunnittelua.

Teen töitä useimmiten digitaalisesti piirtopöydällä ja Adoben ohjelmistolla tai Procreatella – graafikkona tietokonehommat ovat hallussa. Nautin myös paperille piirtämisestä ja maalaamisesta.

Asiakkaisiini kuuluvat mm. Kustannusliike Parkko, Aalto-yliopisto, Helsinki Urban Art, YK:n alajärjestö Global Pulse, Into-kustannus, festivaalit kuten Flow, Querelle ja Helsingin juhlaviikot, lehdet kuten Tulva, Kuti, Aino, Zelda, Aalto University Magazine, Astra, Super ja Amnesty, kuosisuunnittelussa Nanso ja Lekolar.