Kuvittajalle

Koulutus

Tarjoamme kuvittajille koulutusta ammatissa kehittymisen tueksi. Mestarikursseilla kansainväliset kuvitusalan tähdet jakavat osaamistaan jäsenillemme.

Kuvittajat ry:n järjestämien luentojen, työpajojen ja klubien on tarkoitus on kehittää kuvittajien taitoja, tukea työskentelyä, innoittaa luovuuteen, sekä edistää hyvinvointia, työllistymistä ja verkostoitumista muiden kuvittajien kanssa.

Yhdistyksen jäsenille tarjottava koulutus on osallistujille maksutonta ja se rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla. Ilmoittautuminen uusille kursseille avataan keväisin ja syksyisin.

Koulutusvuosi huipentuu Mestarikurssiin, joka koostuu avoimesta yleisöluennosta ja intensiivityöpajasta. Mestarikurssien opettajina toimivat vuosittain vaihtuvat kansainväliset huippukuvittajat. Listan aikaisempien vuosien kouluttajista löydät täältä

Kuvitus ammattina

Kuvitusammattilainen työllistää usein itse itsensä, jolloin työhön liittyy myös monia asioita luovan työn ulkopuolelta. Kokosimme vastauksia kuvittajien usein esittämiin kysymyksiin esimerkiksi hinnoittelusta, sopimuksista ja yrittäjyydestä.