Löydä kuvittaja

Suvi Suitiala

Hei! Olen Suvi Suitiala, graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Töissäni yhdistyvät eloisat väripaletit, vahvat muodot ja tekstuurit. Kuvituksissani lempiaiheitani ovat ihmiset (erityisesti naiset!), kukat, kauniit huonekalut ja pienet esineet.

Kuvittajana minulle on tärkeää hahmottaa asiakkaan tarpeet ja tavoitteet. Työskentelen mielelläni AD:n kanssa, jolla on selkeä idea kuvituksesta, mutta osallistun myös ilomielin kuvituksen ideoimiseen.

Vapaa-aikani kuluu talvella harrastusten parissa: lumilautailen, hiihdän ja vietän aikaa luonnossa. Kesäisin opettelen sinnikkäästi rullalautailemaan.

Puhun suomea, englantia, jonkin verran ruotsia ja vähän espanjaa.

Olen avoin työtarjouksille, laita viestiä niin jutellaan! Kerron myös miellelläni hinnoittelustani.

Minulta luonnistuvat lehtikuvitukset, kuvitukset markkinointiin ja mainontaan, brändikuvitukset, kuosisuunnittelu sekä tapahtumailmeiden kuvitukset. Työskentelen digitaalisesti, jolloin kuvitukseni ovat helposti ja nopeasti muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Projektista riippuen kuvitukseni valmistuvat tarvittaessa myös tiukalla aikataululla. Kuvitukseni ovat eloisia ja moderneja.

Hakola, R-Collection, Finnish Design Shop, Franckly, Pyhä Ski Resort, Slow Down Studio, Finnair, TEHY, Luonto-Liitto, MORICO, Kuvittajat ry.