Löydä kuvittaja

Alessandra Bernard

Moi! Olen Alessandra Bernard, suomalais-italialainen kuvittaja Helsingistä. Piirrän kaikenlaisia otuksia ja ihmisiä elämässä yhdessä värikkäässä ja maagisessa maailmassa.
Tykkään sekoittaa outoa ja tavallista teoksissani. Tyylini on värikäs ja suloinen, muttei sievistelevä tai imelä. Kuvitusmaailmassani naapurissa saattaa asua noita, ja aamukahvit voidaan nauttia vintin ystävällisen kummituksen kanssa. Olen valmistunut Tampereen Ammattikorkeakoulusta medianomiksi vuonna 2020. Olen avoin uusille projekteille!

Työskentelen pääasiassa digitaalisesti käyttäen piirtopöytää, mutta toisinaan maalaan myös öljy- ja akryyliväreillä. Olen kuvittunut muun muassa Ina Mikkolan teokset Runkkarin Käsikirja (Into Kustannus, 2020) ja Valtakirjani (Into Kustannus, 2021).

Into Kustannus, Sanoma Pro Oy, Talentia ry, mainostoimisto Bananas, Nuori Voima, Suomen Lukiolaisten Liitto ry, Espoon kaupunginkirjasto, Vantaan kaupunginkirjasto, Tulva-lehti, Kuvittajat ry, Improbatur, Studeo, Mádara Cosmetics, Kustannusyhtiö Kosmos