Hei, nimeni on Anna Mu (she/her) ja olen helsinkiläinen freelance-kuvittaja, animaattori ja graafinen suunnittelija.

Teen vaikuttavia kuvituksia liittyen erityisesti koulutukseen, terveyteen, ympäristöön, kestävään kehitykseen ja sosiaalisiin kysymyksiin. Minulle tärkeitä teemoja ovat biologinen monimuotoisuus, ilmastonmuutos, naisten ja vähemmistöjen oikeudet ja queer-oikeudet. Mikään ei ole hienompaa kuin se, että voin käyttää luovuuttani positiivisten muutosten saavuttamiseen maailmassa.

Yhteistyössä uskon vahvojen ja toimivien suhteiden rakentamiseen asiakkaitteni kanssa. Haluan tutustua heidän näkemyksiinsä, ymmärtää heidän tarpeitaan ja tarjota luovia ratkaisuja, jotka auttavat heitä saavuttamaan tavoitteensa. Aikatauluni on joustava ja olen aina avoin uusille mahdollisuuksille. Vapaa-ajalla vietän aikaa kissani ja tyttäreni kanssa ja harrastan joogaa ja nykytanssia.

Jos haluat keskustella yhteistyöstä, älä epäröi ottaa yhteyttä: anna.mu.design@gmail.com

Olen erikoistunut graafiseen tyyliin, jossa kiinnitän paljon huomiota yksityiskohtiin. Nautin työskentelystä suurten tiimien kanssa ja monimutkaisten konseptien muuntamisesta kauniiksi visuaalisiksi kuviksi. Hallitsen Adobe Creative Suiten, Procreaten ja käsin piirtämisen. Nautin hauskojen hahmojen luomisesta ja maailmojen rakentamisesta niiden ympärille.

Koneen Säätiö, Oh Mag UK, Luonnonvarainstituutti, Scope Impact ja Finnish Nature Magazine ovat viimeisimpiä asiakkaitani.

Johtamistaitoni ja kykyni hallita monimutkaisia projekteja olen saanut toimiessani Aalto-yliopiston pääsuunnittelijana: tehtävässä valvoin yliopiston visuaalista viestintää ja olin avainasemassa brändin uudistuksessa. Olen työskennellyt myös ympäristöministeriön julkaisun AD:na ja sekä mainostoimistoissa.