Lämpimästi tervetuloa kuvieni ääreen!
Olen Anne Stolt, freelance kuvittaja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Asun ja työskentelen Lohjalla, mutta lähtöisin olen Pohjois-Karjalasta, Heinävedeltä.

Toteutan kuvituksia eri tekniikoilla; piirrän vektorigrafiikkakuvia, maalaan digitaalisesti ja käsin. Olen tehnyt kuvituksia työkseni vuodesta 2013 lähtien. Teen myös graafista suunnittelua.

Tilaustöissä kuuntelen asiakkaan toiveita herkällä korvalla, ideoin mielelläni yhdessä ja pidän kiinni aikatauluista. Otan vastaan uusia asiakkaita, joten olethan yhteydessä! Parhaiten minut saa kiinni sähköpostilla.

Inspiroidun metsästä, merestä, ihmisvilinästä ja kirpputoreista. Piirrän ja maalaan kaiken aikaa, oli se sitten tilaustyö tai oma projekti. Harrastan myös luontokuvausta, lenkkeilen koiran kanssa ja joogaan.

Suomen luonnonsuojeluliitto, Luontokauppa, Kääpä biotech, Avain Oy, Enostone kustannus, Helsingin ympäristöpalvelut, Fingerroosin säätiö, Helsingin Mikaelin srk, Vantaan seurakunnat, Kuntaliitto, Suomen Luonto, Luonnonsuojelija