Moi, olen Anni Sairio! Olen kuvittaja, animaatiotaiteilija ja graafinen suunnittelija Helsingistä. Kuvailisin itseäni visuaaliseksi tarinankertojaksi, joka valitsee työkalunsa sen mukaan, mikä palvelee tarkoitusta parhaimmalla tavalla. Kuvituksissani on usein pelkistettyjä hahmoja ja symboliikkaa. Työskentelen sekä käsin että digitaalisesti. Yhdistelen myös eri tekniikoita mielelläni. Olen vuorovaikutteinen ja avoin yhteistyökumppani.

Visuaalisten kokonaisuuksien hallinta on minulle luontevaa, sillä olen luonut visuaalisia maailmoja animaatioihin sekä suunnitellut ja uudistanut brändi-identiteettejä. Minulta onnistuu staattisen kuvan lisäksi liikegrafiikka, animoidut kuvitukset ja tarinalliset animaatiot. Opiskelin Aalto-yliopistossa kanditasolla visuaalisen viestinnän muotoilua ja maisterissa animaatiota.

Image-lehti (A-lehdet), Grafia, Animalia, Flow Festival, Nihil Interit, Kipsari, Aalto-yliopisto, Improbatur-lehti, Ylioppilaslehti, Kuvittajat, Kirkko Vantaalla, Jenny ja Antti Wihurin rahasto