Löydä kuvittaja

Milla Aura-Tolonen

Hei vaan! Olen Milla Aura-Tolonen, graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Kynällä piirtäminen on edelleen ehdoton suosikkini, ja siihen yhdistettynä digitaalinen maalaus luo mielestäni makean lopputuloksen. Vektorigrafiikassa on myös omat jujunsa, ja olenkin alkanut yhä enemmän hyödyntää sitä. Minulta saat käsin piirretyt ja digitaaliset kuvitukset, sekä kaikenlaiset infografiikat ja tekniset piirrokset. Taittotyöt kannattaa tilata kätevästi samalta tekijältä.

Kynällä piirtäminen, ihmisen anatomia, digitaalinen maalaus, vektorigrafiikka, graafinen suunnittelu ja taittotyöt.

Yritykset, yhdistykset, viestintätoimistot ja yksityishenkilöt.

"Milla nappasi hyvin kiinni briiffistämme ja kommenteistamme, toteuttaen kuvitukset nopeasti sovitussa aikataulussa. Yhteistyö oli joustavaa ja helppoa, suosittelen lämpimästi!"

– Veera Paukku, Myy Agency Oy


"Millalla on erinomainen taito lukea asiakasta ja kiteyttää eri keskusteluiden palasista toimiva työn lopputulos. Milla tekee raikasta ja graafisesti eleganttia jälkeä ja hänen kanssaan on mukava tehdä yhteistyötä."

– Emma Andersson, hankekoordinaattori / Suomen Syöpäpotilaat ry


"Milla on mukava ja asiantunteva tyyppi, jonka kanssa on ilo tehdä yhteistyötä! Hän ottaa hyvin huomioon toiveeni ja osasi luoda yritykseni konseptille täydellisen ilmeen. Lisäplussa on hänen oma graafinen kädenjälkensä. Tulen myös jatkossa käyttämään hänen palvelujaan."

– Heidi Morelius, yrittäjä, parturi-kampaamo Frissan