Olen Helsingissä asuva kuvittaja ja alun perin kotoisin Glasgow'sta, Skotlannista. Olen työskennellyt kuvittajana yli 15 vuotta ja luonut kuvituksia, animaatioita, sarjakuvia ja designia kansainvälisille asiakkaille. Nautin kuvitusprosessista ja asiakkaiden kanssa tekemästäni yhteistyöstä, jossa löydämme heidän tarpeisiinsa sopivia kekseliäitä ratkaisuja ja tulkintoja.

Suuri osa työstäni sisältää ihmisten, rakennetun ympäristön, sisätilojen ja kiehtovien maisemien piirtämistä.
Useat aiemmat projektini ovat olleet akateemisia tai julkisen sektorin julkaisuja, jotka käsittelevät sosiaalista oikeudenmukaisuutta, ja pyrin varmistamaan, että luomani hahmot kuvaavat ihmisiä kunnioittavasti ja arvokkaasti.

Työkieleni on englanti – olen työskennellyt useiden suomalaisten asiakkaiden kanssa ongelmitta. Tekstit on helppo kääntää nykyaikaisilla käännösohjelmilla. Kuvittamisen ja viestintäsuunnittelun lisäksi olen kiinnostunut kaupunkitutkimuksesta ja -suunnittelusta.

Piirrän ja maalaan mielelläni käsin, muun muassa musteella, hiilellä, hiili- ja värikynillä sekä akvarelleilla. Toisinaan käytän myös painotekniikoita, erityisesti linoleikkausta, sekä kerrostamista, valokuvamontaasia ja kollaasia.

Ammattiosaamiseni kattaa Adobe Photoshopin, Illustratorin ja InDesignin sekä joitakin avoimen lähdekoodin paketteja, kuten Kritan ja GNU-kuvankäsittelyohjelman.

Bella Caledonia, Bluelight Stop Motion Ltd, Courrier International Magazine, Helsinki City Council – Urban Environment Division, Island Books Trust, Lancet Journal of Infectious Diseases, Lancet Journal of Diabetes & Endocrinology, New Internationalist Magazine, NHS Scotland, Robin Dingemans Choreographer, SOSkieli (Helsingin yliopisto / Åbo Akademi), Stir to Action Magazine, The Ferret, Urban Matters Journal (Malmö University), Variant Magazine.