Löydä kuvittaja

Eili-Kaija Kuusniemi

Hei! Olen Eili-Kaija Kuusniemi, helsinkiläinen kuvittaja ja graafikko. Olen ilokseni saanut asua useammassa maassa ja kulttuurissa ja matkustaa paljon jo lapsuudessani, kun asuimme vuosia Belgiassa ja reissasimme pitkin Eurooppaa. Pitkä tie kuvittajan ammatissa on ollut värikäs ja tuonut eteeni runsaasti mielenkiintoisia asiakkuuksia ja projekteja.

Inspiroidun eniten ihmisten ja ympäristöjen kuvaamisesta luonnosmaisesti ja suurpiirteisesti. Etenkin muoti ja naiselliset jutut jaksavat aina innostaa minua! Myös luonto ja kasvillisuus ovat minulle ehtymättömiä inspiraation lähteitä.

Minussa virtaa ainainen viehtymys viivan ja värien liittoon mahdollisimman luomusti. Rakastan oikeita maaleja, mustetta ja kaikkia perinteisiä välineitä, mistä jää ihmisen käden jälki. Töitäni onkin usein kuvattu orgaanisiksi. Lopputyöstän työni aina digitaalisesti, joten ne sopivat hyvin monenlaisiin asiakasprojekteihin.

Ollaan yhteydessä!

Fasilitoin työpajoja, sekä vedän retriittejä luovuuden ja hyvinvoinnin teemoista.

Apple, Arla, Aritzia, Dove, Elle Magazine, Eurostar, Fazer, Kesko (Pirkka Parhaat), Kiehl’s, The Observer, O the Oprah Magazine, Paulig, Stella Artois, Johnson & Johnson, Raiffeisenbank, Random House, Samuji, Sunset Magazine, Unilever (Ingman), etc.

Katso lisää kuvituksia näistä kategorioista