Löydä kuvittaja

Elina Holley

Elina Holley on taiteilija, kuvittaja, designer ja strategi, joka luo katsetta vangitsevia visualisointeja ja syvästi koskettavia kokemuksia. Hänen asiakkaisiinsa kuuluu IBM, yksi maailman suurimmista teknologiayrityksistä. Elina on maalannut muraaleja Suomessa, Sloveniassa, Espanjassa ja Portugalissa. Hänen teoksiaan on nähty LUX Helsingissä, jossa käy vuosittain yli 600 000 vierailijaa, ja Helsinki Design Weekillä, Pohjoismaiden suurimmalla designfestivaalilla. Elinan leikkisistä, eleganteista, graafisista ja kirkkain värein hehkuvista töistä välittyy ilo. Toivo ja optimismi ovat läsnä myös silloin, kun hän käsittelee vakavia aiheita, kuten luontokatoa, joka uhkaa tulevaisuuttamme. Elina inspiroi meitä vaalimaan elämän kauneutta. Hän on positiivisen muutoksen katalysaattori.

Elina omaa harvinaisen yhdistelmän taiteellista näkemystä, empatiaa, analyyttisyyttä, bisnesymmärrystä ja kasvun asennetta. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. luksus- ja lifestyle-brändien sekä kasvu- ja tapahtumayritysten kanssa. Tiedon, taidon ja kokemuksen lisäksi Elinalla on laaja verkosto lahjakkaita ja luotettavia ammattilaisia, jotka voivat osallistua projektiin tarvittaessa.

IBM, Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Frame Contemporary Art Finland, Fullsteam Agency, Kaiku, Helen, Destia, Redi, Rittal, Sun Effects, Lux Helsinki, Helsinki Design Week

Yhteistyökumppanit ovat kutsuneet Elinaa superammattilaiseksi ja dynamoksi, jolla on käsittämätön taito yksinkertaistaa, mutta samalla muotoilla asiat mielenkiintoisiksi.