Olen piirtänyt asiakkaalle muurahaisten häät, napatanssijamummon ja ponien ketjukolarin. Ähtävän harpun, pullistuneen punkin ja neurologian dosentin. Kerran piirsin kuivuudesta kärsivän kylän, toisella kerralla vaaleanpunaisen unelmahuvilan ruusutarhan keskellä. Mitä ehdottaisit seuraavaksi?

Olen Elina Jasu, Varsinais-Suomessa asuva kuvittaja. Rakastan kuvitustyössä sen vaihtelevuutta ja mahdollisuutta oppia koko ajan. Parasta on, jos voin kuvillani saada katsojan oivaltamaan jotain uutta tai auttaa hahmottamaan asioita ja tunteita. Teen paljon lapsille suunnattua kuvitusta kuten kirjoja ja oppimateriaaleja.

*Tällä hetkellä kalenterini on varsin täynnä.*

Edita Oppiminen, Karisto, Kvaliti, Myllylahti, Neuroliitto ry/Avain-lehti, Piiloset/Finnsusp, FinnHEMMS/Ground Communications, Korttien Tarinat -osuuskunta, Lyhytkasvuiset – Kortväxta ry, Suomen Postikorttiyhdistys Apollo ry, Luomuspaja, Loimi-Hämeen Pelastuskoirat ry

"Yhteistyö Elinan kanssa on sujunut alusta asti helposti ja hyvällä fiiliksellä! Elina on huomioinut kuvituksissaan erinomaisesti tilaajan toiveet ja onnistunut upottamaan mukaan ihastuttavia ja kekseliäitä yksityiskohtia. Myös käytännön asiat, kuten viestintä ja aikataulun noudattaminen, ovat sujuneet moitteettomasti. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Elinan kanssa!"
Miia Tyni, kustannustoimittaja, Edita Oppiminen Oy

"Yhteistyö Elina Jasun kanssa on sujunut ammattitaitoisesti ja mutkattomasti. Elina pysyy hyvin aikataulussa ja kuuntelee asiakkaan toiveita tarkalla korvalla. Kuvittajana hän on monipuolinen, ja hänen Kvalitille kuvittamistaan lastenkirjoista on pidetty paljon. Suosittelen Elinaa lämpimästi erilaisiin kuvitustöihin."
Hanna Sinkkonen, kustantaja, Kvaliti Oy

"Elinan kanssa ovat kaikki viisi keskenään varsin erilaistakin kirjaprojektiamme sujuneet erinomaisen hyvin. Aikatauluissa on pysytty ja hänen tekstisisältöjä koskevat ideat ja huomionsa ovat kohentaneet kokonaisuutta. Elinan omajälkinen kuvallinen tarinakerrontansa on hauskaa, kekseliästä ja liikuttavaa lukijapalautteidenkin kautta, kuten kirjassamme Mulu - lapsi joka toi metsän takaisin."
Marko Laihinen, kirjailija ja nuorisotyöntekijä