Löydä kuvittaja

Elina Puohiniemi

Hei olen Elina Puohiniemi, taiteilijanimeltäni elinap. Teen kuvituksia oppikirjoihin ja verkkokoulutuksiin, valmentajille, kouluttajille ja kirjailijoille sekä julkaisen myös omia kirjojani henkisestä kasvusta.

Iloitsen mahdollisuudesta kuvittaa oppimiseen ja opiskeluun liittyviä, yksityiskohtia pursuavia kokonaisuuksia.

Saan innoitukseni niin luonnon monimuotoisuudesta kuin ihmisluonnon kiemuraisuudestakin. Lähellä sydäntäni on lasten luontosuhteen vahvistaminen ja ylipäänsä iloisen, onnellisen elämänasenteen levittäminen.

Työskentelen sekä suomeksi että englanniksi.

Kuvittamisen lisäksi nautin kirjojen taittamisen kaikista vaiheista täysillä, aina luonnoksista kirjan taittoon ja tiedostojen valmisteluun painoa varten.

ET-lehti, Kiva ry, Kouvolan kaupunki, Lastenklinkoiden Kummit ry, Limor oy, Maaseudun laskentakeskus, Meidän Suomi-lehti, Partioaitan 365-klubi, Project Positive Change, Pulina-Alina, Sari Salo Oy, Suomen kiipeilyliitto, Suomen latu, Suomen Luontokeskus Haltia, Vantaan kaupunki, Äänneloikka Oy

Aerial Publishing
”Työskentely Elinan kanssa on luovan henkilön unelma. Yhteistyökumppanina hän on täysin läsnä luovassa prosessissa, kuuntelee tarkasti ja tarjoaa ehdotuksia, jotka tekivät lastenkirjaprojektistani vaikuttavamman, merkityksellisemmän ja hauskemman! Hänen kykynsä ymmärtää kokonaisuutta JA huomata pieniä yksityiskohtia on lahja, kun taas hänen asiantuntemustaan arvostetaan ja ihaillaan."

-Jessica Tudos, Kika the Upside-Down Girl -kirjan kirjoittaja