Löydä kuvittaja

Elli Maanpää

Terveisiä luovuuden aurinkoiselta puolelta. Olen Elli Maanpää: kuvataiteilija, kuvittaja ja kuosisuunnittelija Helsingistä. Värit ovat elinehtoni. Kesän lapsena (ylpeä leijona) kesäisten aiheiden kuvittaminen inspiroi minua. Toisaalta rakastan myös joulua. Nautin hahmojen kuvittelusta: erityisesti naisten ja eläinten. Maalaan akryylimaalauksia Etu-Töölön ateljeellani ja ne toimivat inspiraationa kuoseihini. Lisensoin mielelläni taidettani ihanille brändeille, jotka kaipaavat Elli-energiaa. Verkkokaupastani ellimaanpaa.com löytyy sekä taidettani, taideprinttejä että -tuotteita.

Nautin korttien ja printtien suunnittelusta. Innostun graafisista kuoseista, joilla on alkutarina. Kuosisuunnittelututoriaalejani on katsottu yhteensä miltei 100 000 kertaa YouTubessa. Joulufaniuden huipentumana on ollut se, että olen saanut piirtää kymmenittäin joulukortteja. Akryylimaalauksiani on päätynyt yksityiskokoelmien lisäksi mm SataSairaalan nuorisopsykiatrian osastolle.

Paletti, Pihka Is My Name, Turun Ammattikorkeakoulu, Arilyn, TF Bank, Korkeasaari Zoo, Novita, Mini Kustannus, Ukkosmaine.