Löydä kuvittaja

Eveliina Netti

Heippa! Olen Eveliina Netti, Helsingissä asuva kuoseihin ja kuvittamiseen erikoistunut suunnittelija. Tyylini on leikkisä ja värikäs, humoristinen ja sadunomainen. Ammennan inspiraatiota usein arjesta ja sen erikoisista sattumista. Erityisesti minua kiehtoo lasten maailma ja kuinka lasten silmissä pieni ja mitätön juttu voi muuttua jännittäväksi aarteeksi! Rakastan satuja ja tarinoita, ihailen rohkeita väriyhdistelmiä ja huvitun erikoisista eläimistä, jotka usein löytävätkin tiensä kuvituksiini.

Työskentelen useilla eri tekniikoilla: piirtäen ja maalaten, käsin ja koneella. Minulla on iloinen ja mutkaton elämänasenne ja pyrin siihen, että työskentely kanssani on mukavaa, suoraviivaista ja rentoa. Pidän huolen siitä, että projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa ja teen aina parhaani toteuttaakseni asiakkaiden toiveet.

Siispä jos etsit luovaa ja luotettavaa kuvioinnin ammattilaista, olen täällä auttamassa. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna minun tuoda uniikkia ilmettä projektiisi.♥

Erikoisalaani on kuosisuunnittelu ja erityisesti lapsille suunnattu kuviomaailma, olipa kyse sitten vaatteista, kirjoista, tuotteista tai julkitilan seinämaalauksista. Vahvuuteni on olla avarakatseinen, muuntautumiskykyinen ja positiivinen suunnittelija, joka osaa toteuttaa kustomoituja projekteja moniin erilaisiin tarpeisiin.

Reima, Vallila, HEI Schools, Marttaliitto, Domifin, Asko, Espoon kaupunki, AarreKid, Puuvillatehdas, Tampereen kaupunki, Into kustannus, Mini kustannus, Nightingale Health, Beana

”Eveliina toteutti Marttaliitolle korttisarjan, jossa annettiin vinkkejä, kuinka luonnon monimuotoisuutta voi vaalia kotipihassa. Hän tiivisti taitavasti selkeään kuvitukseen juuri ne oleellisimmat asiat, jotka halusimme tuoda esille. Eveliinan kanssa oli mutkatonta asioida ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”

– Tiina Ikonen, asiantuntija, Marttaliitto