Löydä kuvittaja

Hanna Vaskivuo

Hei! Olen Hanna Vaskivuo, erityisesti lastenkirjallisuudesta ja sarjakuvasta kiinnostunut kuvittaja sekä graafinen suunnittelija. Intohimojani on värit, kuosit ja eläinhahmot. Teen kuvituksia yleisimmin akvarelleilla, sekatekniikalla ja digitaalisesti. Olen kiinnostunut kaikenlaisista toimeksiannoista, ja hoidan työni tunnollisesti aikataulujen mukaan.

Valmistuin Taideteollisen korkeakoulun taiteen ja median laitokselta taiteen maisteriksi 2014. Olen tehnyt kuvituksia monille järjestöille ja yrityksille, sekä julkaissut oman lastenkirjan "Paavo Pöpö etsii sydänystävää".

Toimin freelancerina omalla toiminimelläni Suunnittelustudio Pippuriina. Työnäytteitä voit katsella lisää verkkosivuiltani.

Ota yhteyttä jos tarvitset reipasta kuvittajaa!

Osaan tehdä liikkuvia kuvituksia (kevyitä animaatioita), toteuttaa graafista suunnittelua ja taittoja, sekä suunnitella kuoseja (Olen työskennellyt Tutta Oy:llä lastenvaatesuunnittelijana).

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Lastensuojelun keskusliitto, Suomen Luonnonsuojeluliitto, Mannerheimin lastensuojeluliitto, Kustannusosakeyhtiö Tammi, Huittisten musiikkiopisto, Ehyt ry, Suomen Monikkoperheet, Maatalousnaiset, Satasoitto-festivaali, Freestyle-kampanja.